Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
Kaj sve necu vidjeti, Isus mi probušio gumu ,križ mi se zabio u gumu :toothy12:
Smontirao novu gumu u Vulkalu, rekao sam i da balansiraju, ali me očito nije registirao jer sam mu ispricao kako su mi zadnji put zgulili felge i da pazi na ovo ko oči u glavi.Htio sam balans jer još uvijek nisam dovršio onu svoju home made balansirku pa zadnju ne mogu balansirat.
find the nearest chevron
E sad su me naterali da si sam balansiram pa sam morao osmisliti metodu.
Odlučio sam balansirati sa diskom i glavčinom jer su i oni ti koji se okreču sa zadnjim kotačem i utječu na balans.
Tako da sam potokario piksu koja mi centrira kotač na moju osovinu
I kako to onda izgleda
I smontirano na skuter
I stara je dobila novo mjesto na NRGu Purejet koji još uvijek ima prednju gumu tvorničku ugradnju, pa sam frendu(vlasniku) skinuo i odnio da si pokrpa i smontira na poslu.
dario007:
Zlickan i registriran, okupili se oko njega na tehničkom i divili se kao da je ne znam kaj. Baš mi je bilo drago da je pojava, malo smo si pospikali, riješili papire i gas doma.
button test
aragonY:
Prešao igricu :notworthy: :notworthy: :notworthy:
dario007:
Odradili smo i tripić do Senja i nazad :headbang:
Prosječno trošio oko 5.5L sa dost jakim tempom. Na jednoj blagoj nizbrdici se navuklo preko 160 po satu :glasses9:
Evo par slikica
Prije puta sam ubacio NGK iridijum svječicu i naručio za probu umjesto 9tke 10tku jer mi ima bljedunjavu boju, a smjesa je tip top.
dario007:
Stavljena 10tka svječica za probu, opet praktički nema boje, ali sam uspio snimiti klip i crn je bez otpadanja nečega sa njega. Vodit ću se osječajem, a ne bojom i prvom prilikom idem još 2br dole sa diznom. Nemoguće da je siromah, a na 35c vani ja imam radnu temp 60-65c.
Neki dan se napravilo 130ak km sa dacerovsovom novom pilom, tako da je tempo bio žestok. Nazalost slikali smo samo u mojoj ulici na povratku di sam išao gledati boju svječice.
Bio je ekstremno prljav od mokre ceste kad se za Senj išlo i od makadamskog puta kojim smo Dacerovs i ja vozili radi nekih radova, pa je jučer opran i izveden u kafanu naravno u vidokrugu :)
Prošao 1000km od sklapanja :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju