Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
Radilo se malo na Runneru, otvoren je airbox po Malossi uputama i preštelan na novo, sad je uz dodatnu 12mm rupu dizna sa 96 išla na 98, probavao sam od 105 na niže i sa ovom je najbolje. Malo sam pritvorio i šeraf smjese da smanjim troksanje na 1/4 gasa.
Imao sam i prvi kvar, nakon jedne voznje sljedeći dan mi počeo klikat, nece upaliti na anlaser. Idem provjeriti aku kad ono 8v na njemu. Tako da sam za prvu ruku prebacio sa NRGa akumulator i išao provjeriti punjenje, kad ono odlazi preko 17v. Tu sam ga ugasio, pa raskopao i stavio drugi regler, sad je sve uredno.
Tako da mi je vrisnuo akumulator od prejakog punjenja, oa cu morati kupiti novi.
Nisam ništa od radova slikao, ali budem okačio jednu koju sam uslikao na poslu.
Još bih dodao da nisam zadovoljan sa Hoop gumom, doduše jesam, ali nije za ovaj skuter, nemam ni punih 1000km sa nom, a nema preko pola ripne. Ako pređe 3000km bit ce cudo.
challenbeen:
Bridgestonka nije za BB za zadnju gumu... ista situacija i na mom SR... Mitasica Toruing Force za zadnju gumu je zakon!
igor.sb:
Svasta utjece na potrosnju gume
s obzirom da se vozim cijelu godinu, po svim vremenskim uvjetima, molas i samo molas
Ugl nova nazad mi traje cca 10tkm
Trenutno vozim molasicu koja je 10tkm bila napred, pa kad je kupljena nova, prednja zavrsila iza, sad vec iza broji preko 15tkm, dajem joj fore jos koju tisucu i onda opet u krug, nova napred, prednja iza
matija84m:
Cek na kojem skuteru/koja masina, da molas vozi iza 10tkm :icon_scratch:
Poggiali:
nemojte startat punim gasom i trajat ce :P
ps jel kontrolirate tlak u gumama?
inace sam skuzio da mi doma onaj manometar od kompresora laze za 0.3, jel to puno ili malo , ne znam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju