Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (40/44) > >>

dario007:
Daj temu otvori, nemamo puno Runnera 180 na forumu. Mislim da ti je 15.5 ipak preteško, oko 14.5 bi moglo biti okej.

challenbeen:
Stavi 3 komada 15,5 i 3 komada 13,5 svaku drugi stavi svoju drugu rolicu i dobijes 14,5 gr pa ne trebas kupovat nove

mojstermiha98:

--- Citat: challenbeen - 22 Ožujak, 2023, 09:47:34 ---Stavi 3 komada 15,5 i 3 komada 13,5 svaku drugi stavi svoju drugu rolicu i dobijes 14,5 gr pa ne trebas kupovat nove

--- Kraj citata ---

Eto tako sam htio stavit rolice, da ne kupujem nove.

--- Citat: dario007 - 22 Ožujak, 2023, 09:00:48 ---Daj temu otvori, nemamo puno Runnera 180 na forumu. Mislim da ti je 15.5 ipak preteško, oko 14.5 bi moglo biti okej.

--- Kraj citata ---

Mnogo sam puta razmišljao o tome, da temu otvorim ali još nije bilo vremena. Previše kolegom treba skutere sredit sad kad je toplije  ;D Tako da ću sada negdje u sljedeća dva tjedna otvoriti temu.
Imam puno materjala od prošle godina kad sam ga kupio i u međuvremenu dogodilo se svašta (jedna stvar- na poćetku, tijekom vožnje odvojila se oem radilica na strani variomata  :toothy10:)

avr freak:
Ne znam da li je ovo sarkastično napisano za miješanje rolica... Kod štelanja za probu da, ali voziti tako baš i nema smisla niti je preporuka.
Paket rolica je nikakva investicija i neka bude kako treba, sve iste.

dario007:
Naručio sam si novu Hoopicu, pošto mi se Touring Force probušila, al nije ni to problem nego je bila neka jajasta i tresla je oko 100km/h čak i zbalansirana. Moguće radi brzinskog indexa do 100km/h, posta je prva index do 150km/h pa je tip top.

Evo stigla je

Istekla mi je i rega, pa i to moram ovih dana riješiti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju