Danas sam skinuo rame,sad je sve 100% suho.
Prvo s cim sam poceo je selen,kupio sam zamjenski marke Blueangel i njega fino polako uprešao s tim da sam našao sve odgovarajuce distance da to lijepo ravno ide i jos sam malo tuckao cekicem dok nije ulovio da ide lijepo ravno,al đabe selen je prevelik i iskipi na sredini.
Tako da sam g#vn% izbio van i skuzio da je u FI-u veci od originala.Ne moze se precizno izmjerit jer je to sve jajasto dok nije u rupi,ali na oko se vidjela razlika.
Tako da sam ga isao brusiti u home made tokarskom:toothy12:
Ali bezuspjesno,malo je bolje,ali opet ista stvar,trebalo bi ga jos brusiti.Kako nisam imao vise zivaca vratio sam ovaj koji je i bio,taj je relativno nov,prije godinu i pol je mijenjan.
Evo na koji nacin brutalno i nabrzinu sam uprešao OEM,pa mu nije nista.
Slijedece na redu je nogara,nju sam izmatirao i jos jednom preletio mat crnim sprejem kao dodatnu zastitu.
Uzeo sam novu piksu koja ide kroz ramu.
Feder je veliki original,unutarnji je sa GY6 125,jer je najblize mjerama od BBa.BB federa naravno vise nema za kupiti...
Seraf nogare je namjerno okrenut kontra od onoga kako stoji originalno jer se inace ne moze izvuci seraf dok se auspuh ne skine.Hvala Boulyboxu za taj koristan info.