Saznao sam šta koci kotac.Zupcanici u getribi su strugali jedan od drugi.
Na zalost morao sam ponovno otvoriti getribu.
Ovdje se vidi špena i blagi trag struganja koji nije bio u cijelom krugu nego samo na 1/4 do pola kruga,sto mi govori da se nešto vrti ekscentrično.
Pa evo i u cemu je problem...
Zupcanik sam jos malo dublje naprešao i probao pomalo doterati u nulu da ne baca.
Eto riješeno i sklopljeno sve nazad.
Sa rolicama trenutno na 13grama,ali sam skuzio da je prebogat sa 102 diznom i da manje vrti u punom gasu nego sa 3/4 gasa,tako da cu morat podesit karb prije pa tek onda se finalno poigrati sa prijenosom.
Za olaksavanje rolica sam si napravio alat da se svugdje ravnomjerno stegne.
Kupio sam i nešto šerafa,uspio sam pronaci serafe za airbox prednji duži 6x100mm i zadnji 6x80mm,pa sam odmah uzeo više komada nek se nađu.
Našao i crne pleh šerafe u dimenziji za Piaggia,pa sam i njih uzeo nek se nađe,iako su naruceni originalni i u dolasku su.
Frend je dofurao i pločevine od aluminija za izradu ojacanja usica celjusti,pa ce se i to napraviti kroz neko vrijeme,za sad sam si samo šablone od tankog kartona napravio
Uzeo sam i par šplenti kojih mi uvijek fali kad mi treba,pa sam i njih dokupio.
cliker testTo je uglavnom to,kako sam stavio lakse rolice i podesio kvacilo poceo je pokazivati moč,od nule ubija,jedino kasnije strokira pa to jos nije na nivou,ali mogao bi biti sa 95-98 diznom.Gledam ne dirati airbox jer mi ga je šteta bušiti,pa cu podesiti sve prema serijskom boxu.