Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
Hvala na pohvalama, svakako nece biti vozilo za svaki dan...Za to ce biti nekaj drugo...
Avr freak- bas sam htio da bude OEM+,doza tuninga,bolji ovjes i kocnice i svakako maknut poklopac dekla koji nemrem vidjeti.
dario007:
Pala su jos finalna štelanja, diznu sam spustio sa 98 na 96. Mogla bi i 94 i nju sam probao, ali to cu ostavit za probu za neke toplije dane.Svjecica je dosta svijetla, ali je izgleda ona ne odgovarajuća, jer več 100 diznu ne guta u full gasu.
Rolice sam digao sa 13 na 14gr i malo je momentniji i bolje mu tako paše.Sve je provjereno sa obrtaljkom, u ubrzanju vrti 7800-7900 rpm, na krajnjoj dostigne 8150-8200 rpm
Po satu je krajnja 153km/h, gps kaze da je to 128km/h
To je generalno to, jos cu razmotrit opciju da mu dam malo više zraka na airboxu, pa preštelati na novo...
mojstermiha98:
Na koliko rpm ti delta poćinje grabit?
Ja imam malossi fly kuplung i bijele opruge a čini mi se da traži još manje okretaje za štart. Tako ću probat stavit nazad oem opruge u kvaćilo.
dario007:
Na laganom gasu oko 3800, sa full 4200, također jos malko niže treba, sad su crni maksimalno opušteni.
mojstermiha98:
Isto je kod mene sa bijelimi. Stavit ću oem pa ću posle vidjet kako se ponaša.
Za sad imam na multivaru 15.5g rolice i ako ne bude ok, stavim 14g kao ti. Imao sam već 13.5g pa mu je falilo momenta na ubrzanju iz nule. Kao da nije imao tiste eksplozivnosti iz 0 do nekih 20, nakon toga ide ko tenk.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju