Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
Zmajur:
Da te pitam, s čime si čistio aluminijske dijelove? Dali smo mehanički ili ima tu neke tekucine, premaza i slicno?
dario007:
Dimer i nitro razređivač,kist,mekana zicana kefica i udri,sve ocisti.
dario007:
Evo rijesen je i problem s kojim nisam mogao stegnuti volan jer je bio stisnut da se smanjio FI cijevi.Naravno Zvonkec je tu opet odigrao veliku ulogu jer je izradio komad pune cijevi koju smo prethodno nasli na otpadu.
Ovaj komad sesterokuta je napravljen da bi se preko njega nabio umetak u vilicu,a konus je napravljen da bi se nakon grijanja do usijanja vilica poravnala na pravi FI.
Matija je do mene dosao po neke dijelove,pa smo jos malo radili po Runneru,izbacili smo podloske federa iz vilice jer je po mom sudu bila pretvrda,sto je i on potvrdio.Sad bez podloski je super,kad sjednem taman malko potone i radi ekstra.
Ja sam grijao vilicu,on je sprejem za ledit smrznuo umetak i nakon jedno 5-6 udaraca je umetak sjeo u vilicu.
Nakon toga je brusilicom obrušeno mjesto gdje seraf prolazi,rasiren je volan na pravu mjeru da bi mogao preci preko cijevi i sve je stegnuto i sad je to pravi posao.
Naravno hvala Zvonkecu na tokarskim uslugama,Matiji na pomoci i Jurkecu i Žoltu na mjerama uredne vilice po kojoj se izradio umetak.
aragonY:
Zivio otpad! ;D
mic:
Živio Zvonkec :headbang:
Baš volim vidjeti ovakve radove i modifikacije, rijetko tko bi tako složio to :icon_thumright:
Lijepo napreduje Runner....Pratim build sa znatiželjom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju