Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (25/44) > >>

stipe:

--- Citat: dario007 - 06 Studeni, 2022, 00:18:01 ---Hvala za pohvale,slobodno komentiras :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Evo, kod ovakvih stvari je mene strah sisti za volan  :nono:

kad covik da cilog sebe u projekt da ga dovede do savrsenstva, to jednostavno vise vridi nego kad se kupi u ducanu, a tog se iskreno bojim (koliko god to glupo zvucalo)

zenin brat ima punta jedinicu 1.6, par godina ga sredjuje, za gust, auto je doveden do savrsenstva, vec 5 puta mi nudi djir, nemam hrabrosti sisti

drugi brat ima punta abartha, kupljen kakav je, njega bez beda vozim

psiha - jebena stvar   ;D

dario007:
To je tak kad znas koliko je neko volje,vremena i novaca ulozio u neki projekt...

Jucer namontirao gume,isao sam u Vulkal samo iz razloga da to radi firma,jer kakve sam srece Giga iz garaže bi ih ščohao sa strojem i onda se *ebi,ovak bi valjda uspio do pravde.
Uglavnom decko si je dao truda pripazio je i stavio je gume na one kanđe na stroju,tako da je sve proslo bez beda.

Balansirao nisam kod njih,nego sam si sam htio taj dio odraditi.

Za zadnji kotac sam skarabuđio posto jos nisam slozio konus koji bi lijepo isao na felgu,ali vec sam dogovorio sa Zvonkecom da taj dio odradimo.

Poceo sam sa izradom adaptera za celjust,jer gotovog nisam nasao osim za 250mm disk a to mi ne paše jer je ovak 260mm.

tumblr picture website

Malo sam fulao jednu rupu i odma mi radi toga baca celjust jedno 2mm u koso,tako da sutra to moram popraviti.

Uzeo sam jos oem kuciste osiguraca koje je neko brikao i feder za vratasca od rezervoara i mislim da je to to sto se tice kupovine dijelova dok naljepnice ne dodu na red.

dario007:
Evo zavrsio sam distancer,da ne varim samo sajbicu,posto je nosac zamaknut 2mm navario sam u krug komplet flah 2mm.Jednu rupu koju sam fulao sam povario pa na novo izbusio i urezao navoj,pa je naravno bila jedna rupica u sredini navoja,pa sam na kraju tu helicoil ubacio.

I evo kako to na kraju izgleda,da bi celjust uglavio mora se disk odserafiti jer je ovako previse knap da stane.

dario007:
Ubacio i nove serafe

Nabacio mašinu, slozio kocnice,pocistio od mulja,novo ulje,nove plocice i sve pocistio,nove serafe na zadnji kotac i tako...

Vilica je pretvrda,morat cu izbacit podloske ispod federa,morat ce i preinake na prihvatu volana past jer se ne moze stegnut da drzi kako treba.

dario007:
Slozio crijeva,novu uljnu pumpu,pospajao struju i sređujem sitnice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju