Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Skidanje blokada sa PIAGGIO EURO4 mašina
dario007:
Slijedece na redu je deblokiranje solenoida koji radi euro norme upuhuje zrak pod glavnu diznu.Njega možemo blokirati na 2 načina.Jedan od načina je vađenje bijelocrne zice iz konektora.Nju samo treba malim serafcigerom pomaknuti capicu nakon sto otpojite konektor i izbacit ju iz đeka i dobro iuolirati.Ja sam koristio izolirku i termobužir.
Kasnije sam saznao da se samo može otpojiti taj cijeli konektor sa CDI-a i sve normalno radi i solenoid bude ugašen.
Drugi način je blokirati crijevo koje vodi u karburator.Ja svakako odradim oba načina kako mi ksrb nebi nesto vukao kroz to crijevo,ubacim kuglicu od ležaja.Vi možete šeraf bez glave,komad čavla ili kako se več snađete.
To odradim na način da otpojim crijevo tu kod karba,gurnem kuglicu u crijevo i spojim ga nazad,kako bi sve izgledalo kao i u originalu.
dario007:
Kad smo to odradili idemo na stavljanje auspuha i kompletiranja prijenosa.
Naheftamo ga na nosac i prvo stegnemo granu na cilindru,pa potom i serafe nosaca stegnemo.
Nakon toga se vrača plastika paljenja.Ja je u ovom slucaju nisam vračao jer sam odmah nakon štele išao ponovno sve demontirati i montirati rezonantni auspuh.
U prijenosu mijenjam bolcnu za onu odblokiranu(gore pišu dimenzije)i montiram rolice od 5.5gr.Sve ostalo ostaje original.
Karburator također ne diram,jer ovaj vec u originalu ima 60 diznu i limić,dok su stari imali 53 u originalu,pa se kod skidanja blokadi stavljala dizna 58-60.
I to je to,slijedi proba.Isto mjesto i jos dodatno po ravnici,da se dobije dojam kako to sada funkcionira.
Po ravnici
dario007:
Sada slijedi faza 2 tuninga,di ide rezonantni auspuh,multivar i skidanje limica sa karburatora sa vecom diznom i ustelavanje svega skupa.
Ovdje necu toliko detaljno prezentirat montiranje auspuha,jer smatram da za ovo vec treba imati neko znanje,pa cu samo prezentirati radove ugrubo i napisati setup,ukoliko se netko odluci za slaganje takvog setupa.
Sami dijelovi za sloziti ovo su 2500-3000 kn ugrubo,kako se tko snađe i za koliko ce nabaviti getribu iz prethodnih postova.Ako radite sami ustedit cete si za ruke,a to je isto dobar dio novaca,jer posla i radnih sati ima dosta.
Gazda skutera se uz moj prijedlog odlucio za Giannelli Reverse auspuh i Malossi multivar.A i vama predlažem nešto u rangu do 9500rpm,jer je najbolje uloženo i dobiveno,a da ne koljete mašinu.
Sa novog auspuha je potrebno skinuti blokadu(suženje) iz grane auspuha,izgleda ovako
Ja sa sada vratio onu plastiku paljenja što sam i gore spominjao,jer sam montirao odmah drugi auspuh.
Sada vidim da nisam skupno slikao dijelove,ali cu nabrojati sto je kupljeno.
Gianelli Reverse(novi tip)
Malossi multivar
Malossi ljubicasti feder
Malossi crni federi kvacila
Rolice Piaggio OEM za purejeta 5.3gr(finalna gramaža je 5gr,pripaziti kod kupnje)
Svjecica rn2c
Dizna 65
Pa sam krenuo sa ugradnjom,opet otvorio prijenos po gore opisanom postupku.
Odserafio gedorom 34 maticu kvacila i sklopio centralni feder i smontirao mala federe kvacila.
dario007:
Slijedi skidanje plastika oko airboxa,samog airboxa,limića i montaža veče dizne.
Kod skidanja Airboxa obratite pažnju na ovaj oznaceni dio,jer airbox ide jako knap između dekla i plastike,pogotovo ako poklopac nije skinut,pa ljudi uglavnom oštete plastiku na deklu u predjelu di je zaokruženo.Recept je malko našpanat karb,malo plastiku na boku i prolazi,ili jednostavno podložite krpu ili pak skidajte airbox dok je dekl skinut.
dario007:
Sad sve posloziti nazad i slijedi proba,tu na slikama se vidi da sam stavljao 5.3 rolice,pa po potrebi olakšao.Na kraju sam uštelao sa 5.0 gr rolicama.Isto tako je karb doštelan na šerafu smjese i kod mene se našao nešto sitno ispod 2 kruga.Trebalo je malo i ler gas doštelati.Igla je u originalu na 1.zubu,tako sam i ostavio.Jos jedna stvar,na euro 4 mašinama je rn3c svjecica u originalu,pa sam ja stavio rn2c nakon skidanja blokada.
Ovdje na videu sam dobio krajnju brzinu od 94km/h i to dva puta,jer sam prije snimanja isao probati.Puhao je malko vjetar u leđa,ali i u kontra smjeru sam postigao 86km/h pa bi ja uzeo da je 90ak relevantno i to u nekom poluzalegnutom polozaju.Uspravno sjedeci sam ja na kratkim snitama imao preko 80 po satu,a sve ostalo ovisi kolko ga držiš,o vjetru i jesi zalegao.Klasika kod slabašnih 50cc
Evo i snimke po ravnom.
Svi videi su na istim relacijama snimani,toliko da se može imati bolja usporedba.Ovaj sat je svega 3km/h u plusu od gps-a,dok je stari 6-7kmh.Znaci da bi na starom vidio 97-98 na satu za istu brzinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju