Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Skidanje blokada sa PIAGGIO EURO4 mašina
fran_hr:
O da, auspuhu se nakon neke normalne voznje užari grana totalno, a iz auspuha mi je znalo pucketat 2 sata poslije voznje dok se hladio… Tam di sam ga kupio su mi rekli kak su imali probleme s prvim primjercima jer su se zapalili skoro bas zbog auspuha kod djela di grana prolazi pored nosaca masine, pa su od onda poceli na tom djelu nosaca stavljat neku kao azbestnu traku da se ne zapali, uglavnom žalosno
Tomi_ZG:
Bome sad se treba dosta pomučit samo da bi vozio odblokiranu serijalu,prije si samo skinuo prsten i pocepao slijepo crijevo i amen,peglao si 80 po gpsu
aprilija top:
Kineski cdi s baotana kad to vidim nije mi dobro skup s onom pixom kaj moras tokarit obrada svega losa plastike sve zvrndaju zalosno skupi baotan znaci kupis novi motor i moras ga preradit 90& da ne pricamo o getribama kracim koje se tope i raspadaju.
dario007:
--- Citat: fran_hr - 07 Srpanj, 2022, 08:55:05 ---O da, auspuhu se nakon neke normalne voznje užari grana totalno, a iz auspuha mi je znalo pucketat 2 sata poslije voznje dok se hladio… Tam di sam ga kupio su mi rekli kak su imali probleme s prvim primjercima jer su se zapalili skoro bas zbog auspuha kod djela di grana prolazi pored nosaca masine, pa su od onda poceli na tom djelu nosaca stavljat neku kao azbestnu traku da se ne zapali, uglavnom žalosno
--- Kraj citata ---
bank of america near me open now
Svejedno se selen topi,bez obzira na traku,ali sad je gore :laughing7:
DNKZ:
Mušterija otišla sa smiješkom, predpostavljam?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju