Ostalo > Razne offtopic teme :)
Popravak,isplata nakon pada/sudara s motorom
Beverly200x:
Ko za vraga, jucer imao prvu nesrecu s motorom :'( . Žena izlazila s parkinga, cesta jedno 100 metara ravna ko svijeća i kaže da me nije vidjela a ja imao upaljena svjetla i reflektirajući prsluk. Naravno po njenoj logici sam ja kriv jer sam isao 65(pokazao sam joj snikmu moje kamerice) a ne 50 ( s tim da moje skuterče laže za 7-8 kmh). Dolazi policija nakon 2-3 sata i naravno govori da je ona kriva i da ako ja inzistiram da joj moze napisat kaznu od 2 soma a meni 300 kuna(tek kad ustvrdi da je prekoračenje preko snimke stvarno) ili da prizna krivnju pa nek mi osiguranje plati štetu. Naravno ona i njen nad*kani mužjak su se htjeli dogovorit tako da ja njoj platim 2 soma jer joj se otkvačio branik i pukla plastika ispod a ja nek pjevam borbene sa 500 ili koliko vec kuna. Pošto nažalost nisam krkan i zlonamjeran pristajem da milostiva izbjegne kaznu(sad mi je žao) i odlazimo na procjenu štete u njeno osiguranje. Nije mi ništa osim kaj sam sa koljenom hrdnul u plastiku ispred nogu jer sam na vrijeme počeo kočit ali ipak sam ju bubnuo u prednji branik tako da se motor samo prevrnuo nakon udara. Izgleda da su se spigale vilice jer volan jakooo teško skreće i možda koji nosač jerkad je na nogarama čini mi se da rama pleše kad ju gurneš a mašina i variomat stoje mirno.Naravno, prevrnuo se na lijevu stranu pa sam morao iscjedit ulje iz filtera zraka kojeg je napunilo i kupit drugo ulje i nadolijat. Izgleda da je sezona(barem gradska :toothy12: ) za mene gotova jer sad slijedi procjena,servisi i ostale gluposti.
zvonkec92:
Zeznuo si se, kad si siguran da nisi kriv za*ebi dogovore sastrane nek plati kaznu onaj ko je kriv a uz to kaj velis da su ovo dvoje bili nadrkani pa nebi im popustio ni najmanje, to ti je skola
dario007:
Htjeli te preveslat cak i kad je njihova krivnja 100% jer ti je oduzela prednost Cak i da si vozio 65 si u toleranciji.Sa takvim bahatim nastupom bi isao do kraja,pa nek plati kaznu.Naravno da bi me zabolilo koljeno,vrat,nebi imao mirne snove i sve ostalo sto uzrokuje sudar i stres...
Beverly200x:
--- Citat: zvonkec92 - 27 Listopad, 2022, 18:58:52 ---Zeznuo si se, kad si siguran da nisi kriv za*ebi dogovore sastrane nek plati kaznu onaj ko je kriv a uz to kaj velis da su ovo dvoje bili nadrkani pa nebi im popustio ni najmanje, to ti je skola
--- Kraj citata ---
Kad sam ju udario odma sam znao da je kriva ali kad se čovjek malo ohladi i kad ga budala počne uvjeravat suprotno malo i sam počnem sumnnjat hahaha
--- Citat: dario007 - 27 Listopad, 2022, 19:06:15 ---Htjeli te preveslat cak i kad je njihova krivnja 100% jer ti je oduzela prednost Cak i da si vozio 65 si u toleranciji.Sa takvim bahatim nastupom bi isao do kraja,pa nek plati kaznu.Naravno da bi me zabolilo koljeno,vrat,nebi imao mirne snove i sve ostalo sto uzrokuje sudar i stres...
--- Kraj citata ---
Jedno 5 puta je rekla za moju prekoracenu brzinu na snimci koju joj između ostalog nisam morao pokazat niti ikome i hitit ju u grabu, a policajac joj je rekao i da sam se vozio 120, opet je njena krivnja jer ja zadrzavam pravac kretanja a ona izlazi iz parkinga
Nadam se da ce zena ubuduce pazit kao sto cu ja pazit na takve kamikaze ubuduce, a nadam se i vi ostali...
matija84m:
Jednostavno treba pazit na ostale vise nego na sebe. Dok je barem jedan pametan izbjegne se tragedija ili se drasticno umanje posljedice kao u tvom slucaju.
Kolko sam zakljucio da ozljeda nema pa je to briga manje. Nadam se da ce ti osiguranje isplatit stetu da se skuter popravi u potpunosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju