Ostalo > Razne offtopic teme :)

Popravak,isplata nakon pada/sudara s motorom

<< < (4/5) > >>

Poggiali:
u svakom slucaju idi doktoru, trazi terapije, nadji odvjetnika..

dario007:
Najbolje da sad svi izletavaju pred ove koji malo brže voze i misle da nisu krivi...

Poggiali:
Ma gamadi kolko oces, tu po selima, svaki dan mi neko oduzme prednost... bazuku budem nabavil  :angry7:

JogFromYamaha:
Najveci problem kod nas je sto je prica oko osiguranja takva da ako nemas  full nabilndano osiguranje ne dobis skoro nista a jedan papak ti tako moze unistiti i ono malo sto imas.
Najveca fora oko osiguranja danas je da prodajes golu policu pod "jeftino jeftino" u slucaju da se ista desi nemozes naplatiti apsolutno nista.
Zalosno.

A klinci prelako dolaze do malo jacih starih auta i voze po principu ja sam sam na cesti koga briga, k tome kumuje i alkohol.
Al neznam sta da velim, cura je razbila novu vektru pola godine staru dok joj je tako u selu budala izletjela pod gasom na rikverc iz dvorista na glavnu cestu.
Istina je da je njegova greska i dobila je auto popravljen al opet je hodala 4 godine na masaze i rehabilitaciju jer je od onda imala probleme s kicmom i vratom. Sve jer se netko ponasa ko tarzan.

balki:
Proučiti Zakon o sigurnosti na cestama i znati svoja prava. Nema ustupaka ako se desi iole ozbiljnija nesreća jer to druga strana može iskoristiti protiv vas bez obzira kako dobronamjerno zvučala u tom trenutku. Od osiguranja uzimajte samo Croatiu i možda još dva poštena koja postoje. Ostala čungalunga osiguranja izbjegavajte jer ako idete od pretpostavke "HOK mi je najjeftiniji) ćete naletit na drugu stranu koja je primjenjivala istu logiku pa onda zamrziti život zbog njihovog ciganjenja kod procjene...
Licemjerno je osiguravat se kod đibera a kod sudara se molit da druga strana ima Croatiu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju