Skuterce se blizi kraju, jos imaju sitnice
..zadnji stop i dalje zafrkava, bojim se da cu na kraju kupiti drugu instalaciju i sve prebaciti.. dok cu skidati instalaciju mislim da cu si onda dat truda i ispjeskariti ramu i srediti onda sve ostale gluposti iz nule.. zadnje sto je napravljeno to je kupovina drugog karba 17.5 s kojim sam imao jako velikih problema.. ali uspjesno je to sredeno.. uz to sam i nabavio i veliki trokutasti airbox od starog typhoona, na kraju sam ga uzalud uzeo... evo nekih slikica
trenutni setup u karbu je 80 ili 82 dizna i igla na prvome zubu i zastopana pipica za ulaz ulja
uz razbijanje glave od zid nisam bio pametan da li da kupujem drugi airbox bas takoder od piaggia ili ne, mislim na onaj mali ..uz to silno razmisljanje odlucio sam staviti airbox od baotiana, bar da se ne kuzi tolika kemija .. kada sam uspio namontirati airbox onda je dosao da se nabavi i drugi amortizer.. tako je da vise nisam low rider
sada budem opet jedva nogama do poda .. prosli amortizer je imao raspon izmedu rupa 23.5cm ..dok drugi je 30cm i to je ogromna razlika, sad se mogu igrati kak hocu , kad me volja sredi mogu onda spustiti skuter
bilo je tu dosta muke uopce s stelanjem karba dok nisam dobio ono sto sam htio, maknuo sam lulicu s ulaza da dobiva vise zraka, nije bilo dovoljno zraka i skuter nije mogao upaliti na kraju sam uzeo lemilicu i par rupa izbusio na filteru zraka za prvu ruku dok ne nadem nekakav protocniji filter, nazalost nemam nikakvu sliku da vidite sto sam napravio ali izgleda kao Svicarski sir,u ulaz na karb sam fiksirao nekakvo gumeno crijevo od baotiana da moze uopce filter zraka biti ... guma od karba ne ide na kuciste airboxa tako da je to bila ideja za nesto drugo dok se ne snadem..
i evo dosao je i taj dan da sam izveo devetku na cestu i rasprsio po zagrebackim cestama (skuterce jos nije regano ni slozeno do kraja, nisam isao ni daleko) pa evo mali video da vidite i procijenite kako to ide
voziti ovo je jako zabavno, ako hoces ici na zadnje kolo mozes
, ako hoces normalnu voznju moze i to .. dok je bio frgic 12mm bilo me je malo strah uopce sjest na to i voziti jer je konstantno propinjao na zadnji (nisam imao sic i doslovno sam sjedio na rezeorvaru) .. osjecaj koji sam stekao dok sam se vozio bilo je izmedu 80-90 kmh nazalost nije mjereno ali ima jos dosta tu potencijala da to ide jos bolje .. trenutno je remen na 17.55mm sto osobno mislim da je to potroseno (sluzit ce za rezervu) onda tu su jos i lagane rolice 5.1g a uz to sve uz pricu trebao bi koji broj i manju diznu tako da sto se mehanike tice to bi bilo gotovo dok se ne sredi , preostaje mi kupiti drugu instalaciju i ispjeskariti ramu jer ima nekakve povrsinske hrde na sebi i pokrpat plastike slozit i na regu.. milsim da nigdje nisam spomenuo u vezi struje regler je spojen i radi, aku se puni prednje svijetlo radi skup s zmigavcima .. samo zadnje stop svijetlo zeza .. :/