Tehnički kutak > Injection

Malossi 70 Purejet

<< < (2/7) > >>

Cuki_16:
Čuo sam na raznim tuning videima to zviždanje a to znači dolazi ood toga? Ima li ikoji da nema taj ružan zvuk? I ono što sam ja gnašao na netu su neki kompleti primjer 15 40 i takve oznake pa sad ne znam gdje da postotak vidim dal je 13 il 20%. Ili se to preračunava iz ovog omjera?

Zigas:

--- Citat: Cuki_16 - 31 Ožujak, 2022, 12:45:55 ---Forumaši imam jedno pitanje, nikako složiti ovaj moj Purejet a ponudila mi se jedna komplet Malossi mašina 70 ccm. Dal se isplati to uzet, dal se dobije na krajnjoj, koliko je veća potrošnja?

--- Kraj citata ---

Krajna je veča samo ako imaš 70kg. Meni sa cca 95kg je na 70ccm čak pala za 2-3 km/h na istoj getribi, jer se 70 ccm teže razvrti u krajnoj.

Cuki_16:
Zigas, čak ni sa dužom getribom ne raste krajnja? Ne uspije uloviti dovoljno okretaja? I dal netko ima za prodati gumicu koja dolazi iza teflonskog prstena na plavi injektor?

Zigas:

--- Citat: Cuki_16 - 01 Travanj, 2022, 19:23:57 ---Zigas, čak ni sa dužom getribom ne raste krajnja? Ne uspije uloviti dovoljno okretaja? I dal netko ima za prodati gumicu koja dolazi iza teflonskog prstena na plavi injektor?

--- Kraj citata ---

Ne sa dužom može, jer je sa 70ccm dovoljno jak da na nižjim okretajima to postiže. 70 ccm težko u krajni dostiže 10000rpm a sa 50ccm to kod meni nije bio problem. Ja imam primar od zipa iz 2003 godine, koji je 7% duži. 70ccm je dovoljno jak, da izgura do krajne i 21% dužu getribu.

Cuki_16:
Zigas, ako bi kupovao komplet Malossi drugu getribu koji omjer da odaberem imaš točan omjer ili neki serijski broj? I dal sve te getribe zuje ili ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju