Tehnički kutak > Injection
Malossi 70 Purejet
Cuki_16:
Forumaši imam jedno pitanje, nikako složiti ovaj moj Purejet a ponudila mi se jedna komplet Malossi mašina 70 ccm. Dal se isplati to uzet, dal se dobije na krajnjoj, koliko je veća potrošnja?
Corector:
Isplati se. Na krajnjoj dobijes malo, nekih 5kmh. Ali kad stavis duzu getribu onda se dize brzina, 10, 15kmh. Produzenje stavit barem 13%, a 20% je taman.
Potrosnja je svega nekoliko deci veca u najgorem slucaju, tu je negdje kao i 50tka.
Cuki_16:
Imaš koji link ili model od te getribe sa 20% duljim prenosom? Gledao sam po netu snimke, dal kod svih svijetli crvena lampica upozorenja na dashboardu cijelo vrijeme ili je to netko nešto krivo spojio?
Corector:
Ta Aprilia sto imas je malo zakomplicirana s nepotrebnim stvarima, tipa onaj immobilizer i sat.
Lampica je pametna stvar, moze svijetliti zbog glupog razloga gdje ce skuter najnormalnje voziti, ali razlog sigurno postoji.
Nemam ti link, ima onaj malossi sekundar sto dosta zvizdi, to sam iscupo s nekog zipa, al tocno neka godina je imala, ostali imaju 13 ili 7%.
Zigas:
--- Citat: Cuki_16 - 31 Ožujak, 2022, 16:43:24 ---Imaš koji link ili model od te getribe sa 20% duljim prenosom? Gledao sam po netu snimke, dal kod svih svijetli crvena lampica upozorenja na dashboardu cijelo vrijeme ili je to netko nešto krivo spojio?
--- Kraj citata ---
Lampica svijeti samo na Aprili s malossi kitom na ditch morini mašini, jer je u kompletu malossija drugi ecu, za piaggio kit se dobije pri malossiju dodatna TC elektonika i originalni ECU ostaje i lampice ne svijeti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju