Tehnički kutak > Injection
Malossi 70 Purejet
Cuki_16:
Hvala Zigas na ovim informacijama, pogledao sam, remen je 815. Dobio sam Malossi injection unit koji se spaja na ECU. Znači bolje promijenit bijeli s ljubičastim centralnim? Federe kvačila mislim da nije nitko mijenjao, da su serijski. Šta dobivam ako stavim crne? I zadnje pitanje, koliko mm širine za taj setup mora biti blokada za tehnički?
Zigas:
Blokada zavisi od auspuha. Oko 6-7mm za 45km/h. Sa multivarom u kompletu je 8mm. Ako je remen oko 18mm širine izvozi ga još malo, ako je izpod, on če ti i zbog toga krasti krajnu brzinu i kupi original.
Cuki_16:
Ljubičasti centralni i crne opruge kvačila daju više oktetaje kod kretanja s mjesta ili ovise i o krajnjoj brzini? Koliko bi taj setup trebao ići, gore je i Multivar 2000. Isto ne znam dal samo pegla ubrzanja ili se dobije i veća krajnja?
Cuki_16:
Ugrađen Malossi 70, prvi dojmovi su da ekstra vuče i ide 90 po satu, al mislim da bi možda još navrtio al nije registriran pa ne mogu dalje otići probat. Jedino kreće već od 4 000 okretaja vući ne znam dal zbog bijelog centralnog ili serijskih opruga na kuplungu. Ako stavim ljubičasti i crne federe kretat će iz viših okretaja? Hoću li s tvrđim federima izgubiti na krajnjoj brzini?
Nadopuna: vožnja je trajala oko 5 km i počeo je pucati iz auspuha i trokirati i u leru sam držati gas. ECU02 error kaže, elektronika nije mokra, gore je bila svijećica Denso U31ETR, jako čađava. Nakon promjene na NGK CPR8E skuter ponovno pali i ide. Sad dal nije bila adekvatna ta svijećica ili će i ove nove kurit stalno pitanje je.
https://ibb.co/994dxN2
Cuki_16:
Koliko se dobije sa getribom od Zipa još na kraknjoj i dal puno padnu karakteristike ubrzanja nakon izmjene. Hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju