Tehnički kutak > Injection
Malossi 70 Purejet
Zigas:
Klip je na karbu i purejetu isti. Radilice potpuno drugčije i svaka za sebe balansirana. Onda je isti problem na carbu, kad si na 70ccm :icon_scratch:
Za stran na koji je kompresor, je još maje logike.
Ja to nisam vidio, pa nam pokaži. :dontknow: Odtvori temu pa nam objasni. :icon_thumright:
Vragolasti Denis:
Tako je zato postoje radilice Malossi , Polini s punim polutkena koje su teze. Dobro si zakljucio.
Pa razmisli malo bolje ako jedan krak radilici stisce kompresor, a drugi je slobodan bez utjecaja pritiska kompresora koji ce prije otici. Onaj kojeg drzi stabilno kotacic kompresora ili onaj koji se oslanja samo na cvrstocu lagera
Nemam ja sta pokazivati i dokazivati. Uci na tudim greskama / savijetima ili vas na svojim greskama ako bas hocete.
PchelaUbica:
Pa covjek je pun iskustva jer mu se to desilo na svim peugeotima sto je imao. Prvo protuce dosjed na radilici do vsriomata. Pa onda dosjed u malom bloku.
ive_91:
--- Citat: Vragolasti Denis - 02 Travanj, 2022, 17:19:08 ---Jer pure jet ima ne balansiranu radilicu , kada se stavi kit pojede se dosjed u bloku sa strane magneta najcesce. Ostani na 50cc , rok upotrebe 70cc na purejetu je maximalno 10 000km ako imas jako puno sreće.
--- Kraj citata ---
furao sam moron i Pia ie sa kitevima na Pia mi nikad nije provrtio lezaj na moron je na 50 cc okrenuo skoro svaki, neki vise neki manje, al sam skoro svaku radilicu rjesio navarivanjem i tokarenjem. Za peugeot necu trosit slova.
Inače Pia ie je top stroj za svaki dan tko ne traži neke vrtoglave brojke, fin base se slozi sa smijeh potrosnjom goriva i ulja.
Cuki_16:
Da li je ovo na slikama sve ili je i CDI modul drugačiji od originala?https://images.app.goo.gl/unKzjRcKS8fcbPD8A
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju