TGB uradjena generalka, nov klip,klipnjaca,karike u busen cilindar na 44. Radilica nije menjana, prenos-serijski, karburator je serijksi isto kao i dizna.Auspuh ima tecnigas trek. Rolnice su mu 8.0 g. Ok, znam da su teze,al sad dok sam ga uradjivao i presao 1000 km,treba ih skinut.Nisam zeleo da skuter tuce obrtaje dok ga ne razradim. Interesuje me,gledao sam malo tu po setup temama i ostalo, koje rolnice stavit, uodnosu na ono sto sad ima,dal treba dirat prenos i federe(al ako ne, onda ne bi bas diro opruge),diznu da li menjati, sa tim da sad ne trosi puno,medjutim, skuter ima slabiji start,tek posle 45 oslobadja pravu snagu....I razlog ovome je sto kad se zagrije motor, i pocne da prelazi 45 km/h,osetim kao da trese malo ispod mene, specifican zvuk kao da ulazi u rezonanciju (onako kao: Vouuu,Vooouuu,Vouuu) i tako se povecava sa brzinom pa se bojim da mu se nes ne desi.Mozda mu je dizna mala,ne znam ali mislim da rolnice sad moraju lakse. Onaj ko zna ,ko se malo bolje razume,molio bih ga da mi napise sta misli da bi trebalo.Hvala