Bok ekipa evo jos jedno pitanje vezano za ovi motor. Mašina je Yamaha 125 4t. Motor ima 40000km. I ima sljedeci problem i da napomenem nije bio vožen više od godine dana. Znaci promijenjena je nova svjećica, vakum pumpa goriva, filter zraka, očišćen karburator. Karb je bio jako prljav kao i rezervar pa sam očistio oboje. I onda sam palio motor i upalio je ali radio je samo pod čokom ili kad se dodaje gas. Ali nikako nije htio raditi na leru. Primao je gas lijepo i išao je u obrtaje ali eto taj ler nije mogao. Jedino bi radio pod cokom a to je bilo na jedno 4000-5000 okretaja i cim se spusti čok ugasi se. Onda sam vidio da je ona prirubnica gumena ispucala i malo počeo traziti po internetu i zvao yamahu i saznao da taj dio više nema za uzeti. Pa sam uspio nekako zalijepiti ovu staru i namontirao na motor ali opet ista stvar. Onda sam skinuo filter zraka i upalio motor i dok je radio sam stavio ruku na usis da zacepim dovod zraka da vidim da slucajno ne pusta falši zrak ali čim bi začepio usis motor se odmah ugasi tako da mislim da mozda i nije do falseg zraka. Pa sad ne znam do cega jos moze biti. Ovo sto sam gledao na internetu svi govore da je zacepljena ler dizna ali ja sam svoju ocistio pa mislim da nije do nje. Jedino mogu probati jos jednom ocistiti karb pa vidjeti sto ima. Jos me zanima moze li biti kao u 2T motora da semerinzi radilice nisu dobri pa da tu puštaju ili to nema veze. Ili ako netko ima ideju sto jos da pogledam ?