Tehnički kutak > Tuning skutera
Vespa ET2 - Base Tuning
Bullitt:
--- Citat: challenbeen - 04 Ožujak, 2022, 20:40:25 ---
--- Citat: Bullitt - 04 Ožujak, 2022, 20:24:54 ---Našao sam neki Gianelli GO auspuh... Bi li to bio napredak od originala ili da tražim Malossi Wild Lion koji se pokazao dobar?
--- Kraj citata ---
dva identična auspuha koja su izašla iz iste tvornice :toothy11:
--- Kraj citata ---
Znači, trebalo bi dobro funkcionirati. ;D
Još ako bude 17.5 mm karburator, ostaje još variomat nabaviti i to je to.
Svakako ću staviti koju sliku Vespe kad se sklopi, ide se na Low Budget varijantu jer je treći motor u kući koji će služiti za ići na posao i na kavu, ali mislim da će lijepo izgledati.
Poggiali:
Ne znam stvarno kak su vespe imale auspuhe kroz godine.. jel postojala verzija bez katalizatora i od kad...
Al bi prije iso na 70 cc + serijski auspuh, nego na giannelli go + 50cc...
Bullitt:
--- Citat: Poggiali - 04 Ožujak, 2022, 21:30:52 ---Ne znam stvarno kak su vespe imale auspuhe kroz godine.. jel postojala verzija bez katalizatora i od kad...
Al bi prije iso na 70 cc + serijski auspuh, nego na giannelli go + 50cc...
--- Kraj citata ---
Ide svakako na 70 cc. Kad se već mašina mora slagati, šteta mi je to ne iskoristiti.
Za auspuh sam se malo zakasnio, šteta.
Prodan je za 400 kn, tako da ako netko ima nešto ispravno u tom rangu i po to cijeni, zainteresiran sam.
Bullitt:
Vespa složena, registrirana, u pogonu....
Došla je sa 17.5 karburatorom tako da je stavljen Top Performance kit, Malossi variomat sa 7.2 valjcima, izbušeno je kučište filtera zraka i stavljena dizna 78. Još ostaje kakav auspuh naći i to je to.
dario007:
Jesi zadovoljan?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju