Tehnički kutak > Tuning skutera
Vespa ET2 - Base Tuning
Bullitt:
Pozdrav,
prije par dana mi je u garažu došla Vespa ET2 po predobroj cijeni koju nisam mogao propustiti.
Skuter je uredan, nerazbijan i bez ruzine, međutim platila je getriba i blok se oštetio na osovini getribe.
Našao sam druge blokove i trebalo bi presložiti ostatak.
Ono što me interesira, bi li bilo pametno staviti DR Evo kit 70 cc bez drugih prepravki (karburator, variomat i auspuh) i koliki bi dobitak s tim bio?
S vremenom bih vjerojatno išao na 17.5 mm karburator, variomat i kakav ravni auspuh jer prijatelj na svojoj Vespi ima tu kombinaciju i ide ok (cca 95-100 km/h), ali bi li nastala kakva šteta dok bi se skuter tako vozio?
Nedavno sam vozio jednog serijskog Stalkera i to je katastrofa kako je sporo, pa kad se već slaže, 600injak kn za kit nije prevelika cifra.
Hvala unaprijed na savjetima!
challenbeen:
--- Citat: Bullitt - 01 Ožujak, 2022, 22:35:26 ---Ono što me interesira, bi li bilo pametno staviti DR Evo kit 70 cc bez drugih prepravki (karburator, variomat i auspuh) i koliki bi dobitak s tim bio?
--- Kraj citata ---
Zračni AC drevo70 i nije neka sreća, ali bez 17,5 karba nema smisla stavljati kit. Uz to, preporuka jedino spuh bez katalizatora (SC08 ili Giannelli GO)
Poggiali:
ako ides na 70 base kit, neki ce reci mjenjaj samo lezajeve radilice, al ja nebi ni pomisljao bez jace radilice, nema veze ako ce ostati neki slabiji auspuh gore... jer nije toliko veci ulog koliko je opet posao sve rastavljat...
17.5 karb ce ti biti sasvim ok, i neki auspuh bez katalizatora ( osobno nebi stavljao rezonantni auspuh na vespu jer mi nekako narusava smek, al to je osobni dojam)
i ne znam koja je to godina, jel to variomat sa 15x13 rolicama, mozda bi bilo dobro ic na multivar... ustelat malo prijenos, al 70 bude svakako bolje islo u brdo i voznije bude od 50...
ako ti to nije dovoljno, bolje gledaj odma vecu kubikazu, a ovo prodaj...
dario007:
Prva stvar,Vespa et-2 bi u originalu trebala imati 17.5karb,tako da to provjeri.
Nedavno sam slagao jednog Powera AC na base setup.U 50cc verziji je taj skuter kriminalno spor i trom.Ovaj je gore imao leovince sito plus auspuh i na sve serijsko(osim tog bacvica auspuha) je ubacen Dr.evo 70cc,6.4gr rolice i prerađen je airbox sa diznom 80.Skuter je isao daleko daleko bolje od onoga sto sam ocekivao.Recimo LC drevo sa kratkim RR-om i multivarom na 200m ide 87-88km/h,a ovaj AC ide 81-82 km/h tako da je na njemu isti auspuh i multivar razlike prakticki nebi ni bilo.
Tako da moja topla preporuka je da stavis base setup cak i na sve serijsko jer je razlika u snazi drasticna.
Svakako ako ne planiras preslagivati radilicu na novo preporucam nesto od RMS programa za 80-90e,onda si miran dugi niz kilometara.
Bullitt:
Hvala svima na savjetima.
Za početak će ići Dr Evo kit i svi ležajevi i semerinzi.
Dizna 64 je ok ili premala?
S vremenom će ići veći karburator, auspuh i variomat i mislim da bi trebalo biti ok.
Prvo da vidim kako će se skuter pokazati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju