Tehnički kutak > Tuning skutera

Vespa ET2 - Base Tuning

<< < (2/9) > >>

dario007:
Sta pitas ako vec imas zacrtano sta i kako ces napraviti?

Bullitt:

--- Citat: dario007 - 02 Ožujak, 2022, 11:57:26 ---Sta pitas ako vec imas zacrtano sta i kako ces napraviti?

--- Kraj citata ---

Pa pitam je li može ići kombinacija 70cc bez drugih prerada.

Ako ne može, ostati ću na postojećoj termo grupi ugraditi kad budem sve imao spremno.

Za tu drugu kombinaciju znam da radi jer je složena i već par godina funkcionira bez problema.

Ali htio sam čuti ostala iskustva i savjete, pogotovo od nekoga tko je više mašina složio.

dario007:
Pa napisao sam ti da imas 17.5 karb gore vjerovatno.Moze ici kit ako je 17.5 karb na sve ostalo serijsko i tu kombinaciju sam slagao i funkcionira odlicno...
Morat ce veca dizna od 64 uz dodatno otvaranje airboxa sa vecom usisnom lulicom.

Bullitt:
Našao sam neki Gianelli GO auspuh... Bi li to bio napredak od originala ili da tražim Malossi Wild Lion koji se pokazao dobar?

Neke su Vespe dolazile sa 17.5 mm karburatorom, neke su sa 12, iskreno nisam ni pogledao, sutra ću do garaže pa ću baciti oko.

challenbeen:

--- Citat: Bullitt - 04 Ožujak, 2022, 20:24:54 ---Našao sam neki Gianelli GO auspuh... Bi li to bio napredak od originala ili da tražim Malossi Wild Lion koji se pokazao dobar?

--- Kraj citata ---

dva identična auspuha koja su izašla iz iste tvornice  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju