Ako nekom treba ova glava rado bi ju utopio za duplo manje od onih tokara koji uzimaju masne pare, skviš 0.5mm fi 47.5mm, liznuta po cijeloj povrsini za 0.1mm tek tolko da je sve ljepo cisto i ravno
Odlican rad kolega, svaka cast, jako fino i uredno 👌🏽👌🏽 Narocito je impresivno sta si ti to uljudio u 40 minuta. A kako si ju stegao u celjust u centar? Napravio si neki custom prihvat?
0.5 squish je super tight po mojim saznanjima, mozda bi trebalo malo vise, 0.7-0.8?
Hvala na ponudi. U ovom slucaju cu zasad iskoristit ovu svoju jer izgleda da je sve ok, a i stvar je principa, ovo je moj vlastiti rucni rad, i dosta sam se naradio oko nje.
Ali, imam ja jednog apna kojem zelim iskombinirat squish glavu, pa svakako mogli bi suradivat. Cak ga pobrusiti na specijalu, cilindar je 42. Na Tomosa pase glava sa vertikalnog Minarellija pa mozda ju nabavim, a mozda neki umetak. Probat cu iskemijat da upasem glavu sa pente jer ima dosta vecu povrsinu rebara. U trenutnom setupu imam i pregrijavanje i detonaciju, al samo kad ga forsiram, inace se vozi vrhunski.