Vratio sam se.
Nakon mnogo pokušaja s tipkom za pokretanje, uspijevam natjerati skuter da se počne igrati s tijelom za gas (ne izravno s gasom). Ali ne drži na minimumu, pa čak i ako ga nastavim pojačanim nakon nekog vremena, ugasi se. Kad se motor malo zagrije, mogu ga pokrenuti gotovo odmah.
Ako izvadim svjećicu, ona je čađavo crna.
Napravio sam test regulatora tlaka i ne curi, tako da bi trebao biti dobar. Filter zraka je čist a spužva nova. Svijeća je nova. Očistio sam letvice i dobro se otvaraju. Benzinski injektor neprestano prska.
Moje sumnje ostaju na pumpu goriva jer ako maknem crijevo na držaču injektora, nema jakog ``guranja'' kada ga pustim (kao da nema dovoljno pritiska), a na kompresoru zraka jer ako ja napravi test da vidiš da li mlaznica za zrak, postavljena na držač injektora, raspršuje benzin, ništa ne izlazi, znak da možda nema puno zraka.
Što kažeš? Očajan sam, ne znam više što da radim jer pumpa za gorivo dobro usisava (filter goriva je bio prazan i kad je pumpa upalila isisala je gorivo iz kruga, punila filter) i skinuo sam i očistio kompresor i stavi ga na klip dobro se pomiče i dobro brtvi.
Hvala onima koji će mi pomoći!