Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (20/23) > >>

PJIta:
Bok Zigas,
ovo je leptir mog TPS-a, čini se otvoren kao tvoj ili u svakom slučaju ne previše zatvoren.

Probao sam još jedan kao u tvom videu (pa pomicao samo TPS konektor) ali ništa se nije promijenilo

Što mislite o filteru goriva i mjehuriću na spoju pumpe za gorivo koje vidite u videu? je li normalno?

Međutim, ne znam više što da osjećam, doslovno sam sve promijenila.
Ostajem uvjeren da je problem u regulatoru tlaka jer čak i da promijenim sva 3 spremnik je uvijek pun benzina i svjećica je uvijek čađavo crna. Možda nisu skroz pokvareni od kada je motor pao i uz test ulja i zračnog pištolja na 5 bara nema mjehurića, ali mislim da ne idu na 100%.

Može li mi netko od vas prodati ispravan sklop injektora?

Hvala vam

Zigas:
TPS je OK.

Pumpu treba odzračit.

Pokušaj i to:

...onda je filter loš. Promjeni.

PJIta:
Bok Zigas,
Vidio sam taj video i pokušao zatvoriti cijev za prikupljanje goriva, ali mjehurić u posudi blizu pumpe ne nestaje.
Može li ovisiti o količini benzina u spremniku koji, možda mali, ne tjera zrak iz filtera za benzin i iz ostalih cijevi?
Koliko plina mora biti da bi bili sigurni?
Međutim, benzin iz cijevi prije filtera dobro izlazi, znak da unutarnji filter nije prljav. S druge strane, vanjski filtar je prvo sve napunio, ali nakon što sam ponovno sastavio cijevi kako bih napravio neke testove i testirao drugu pumpu, napuni samo pola kao što je prikazano u videu; jer?

Međutim, čak i ako je u sustavu bilo zraka, nije objašnjeno zašto svjećica i najmanje postaje čađavo crna ...

Hvala vam

PJIta:
Zdravo,
Očistio sam filtar unutar spremnika (nije bio prljav ali bolje je tako) i promijenio brtve radilice.
Skuter ne ide, ako se upali ostaje u pokretu par sekundi pa se gasi, ako dam gas se gasi.
Pokušao sam ponovno sastaviti crijevo kompresora i u njemu je bilo malo tekućine senfa, ali ni nakon čišćenja motora nije dobro.

Iskreno, umoran sam, mislio sam da mogu to riješiti zahvaljujući vašoj pomoći i brojnim lijepim riječima koje sam pročitao o Purejet skuterima koje su napravili neki korisnici. Nažalost, to nije bio slučaj i žao mi je sebe i onih koji su mi s toliko predanosti i strasti pokušavali pomoći.
Samo da shvatite koliko sam se trudio i vjerovao, između komada i vremena potrošio sam preko 400 eura (kupio bih radni skuter ili bih platio mehaničara...).

Sretno svima koji uđu u ovu raspravu pokušavajući pronaći rješenje problema poput mog

Zigas:
Ako poznaješ koga, ko bi ti ultrazvučno očistio barem zeleni injektor pokušaj još to. Onda i ja nimam više znanja. Imao sam pred par dana identičan rad ko kod tebe ali je njemu pomogla zamjena regulatora i sviječice, jer je sasvim nova sviječica stradala od prejake smijese. Kod tebe su svi simptomi, koji kažu na regulator, ali si je par promjenijo i svi rede isto. Onda recimo da to nije to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju