Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (21/23) > >>

v3kac:

--- Citat: Zigas - 04 Travanj, 2022, 19:41:24 ---Ako poznaješ koga, ko bi ti ultrazvučno očistio barem zeleni injektor pokušaj još to. Onda i ja nimam više znanja. Imao sam pred par dana identičan rad ko kod tebe ali je njemu pomogla zamjena regulatora i sviječice, jer je sasvim nova sviječica stradala od prejake smijese. Kod tebe su svi simptomi, koji kažu na regulator, ali si je par promjenijo i svi rede isto. Onda recimo da to nije to.

--- Kraj citata ---

Bez izmjerenih i točnih podataka se NEMOŽE tvrditi dali je polovan dio ispravan bez obzira na količinu istih iz razloga što se kvarovi večinom na istim djelovima dešavaju.

PJIta:
Vratio sam se.
Probao sam novi i originalni regulator, ali nisam ga popravio.
Također sam pokušao zategnuti vijke s glavom kako bih se uvjerio da nakon promjene brtve postoji prava kompresija, ali nisam riješio.
Promjenio sam praktički sve osim ECU-a (svjetlo na instrument tabli mi daje 8 treptaja). Je li se nekome dogodilo da se skuter mučio da se upali pa je crna svjećica postala čađava (kao u mom slučaju) zbog upravljačke jedinice?
Hvala vam

PJIta:
Dobro jutro,
Vratio sam se nakon nekog vremena.
Napokon Runner radi!! Moram se zahvaliti svima koji su mi davali savjete, ali prije svega posebno zahvaljujem prijatelju Jurkec koji nije odustajao i pratio me korak po korak u pronalaženju problema.
Na kraju je rješenje bio ECU, nakon njegove promjene motor je odmah krenuo i sve je u redu.
No, pošto sam imao ZX auspuh s kratkim krakom, odlučio sam ga montirati, ali kad je motor hladan on ''jeca'' i to tako i kad krene iz lera sa toplim motorom. Inače je motor u redu, ide jako brzo i najveća brzina je također velika.
Ako se motor ne pokvari, volio bih zadržati ovaj prigušivač.
Sada je moj skuter onakav kakav je na fotografiji

Tražim dobar/novi prednji blatobran ''karbonskog izgleda''. Ako prodate jedan, hoćete li me obavijestiti?
Hvala vam

balki:
Drago mi je da si uspio. Uživaj u vožnjininsamo gas :headbang:

PJIta:
Vratio sam se, nažalost s lošim vijestima.
Dok je brat išao, ugasio mu se skuter.
Sada motor pali i radi u leru, ali ako dam gas pucketa i ne ubrzava.
Što to može biti?
Podsjećam da sam imao ZX s kratkom rukom, ali sam vratio originalni auspuh i problem je ostao.
Hvala vam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju