Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
Zdravo,
čak i da sam ovako montirao teflonski prsten, motor radi kao na videima.
Možda zato što se injektor s novim prstenom nikako ne može izvaditi (podsjećam da sam ga morao vaditi 3 puta čak i ako je svaki put kad sam ga ponovo sastavljao injektor je silom ušao u svoju rupu) inače ga ipak morate mijenjati prsten?
Hvala vam
PJIta:
Zdravo,
oprosti ako inzistiram ali ne razumijem u čemu je problem.
Pročitao sam neke stare forumske rasprave i za probleme kao što je moj govorimo o regulatoru tlaka, oštećenim O-prstenovima, curenju zraka ili teflonskom prstenu s problemima.
Sada je montiran mađarski regulator tlaka, ali motor pali čak i kada je hladan i mogu doseći 80km/h. Ako rastavim svijeću to je lješnjak. Mogao bi biti regulator tlaka jer mi stvara probleme na minimum (ponaša se kao u videu)
Što vam govori video s TPS vrijednostima?
Može li i najmanje "treperenje" ovisiti o teflonskom prstenu?
Kao što ste vidjeli, nema curenja zraka (iz kompresora, njegovog crijeva i tijela mlaznice), čak ni benzina iz O-prstenova sklopa injektora.
Hvala na pomoći!
jurkec:
Taj mađarski regulator koji imaš daje više goriva nego originalan, mašina s njim radi nepravilno, kao da trokira a svječica bude masnija i tamna. Original regulator u tvom slućaju rabljeni- ako mašina upali ne znači da je potpuno ispravan, može ti i on praviti probleme pri dodavanju gasa. Ponovno pregledaj da li si sve O ringove vratio na pravilan naćin da nebi koji bio oštećen pri montaži i stavi novu svječicu.
PJIta:
--- Citat: jurkec - 25 Ožujak, 2022, 17:38:23 ---Taj mađarski regulator koji imaš daje više goriva nego originalan, mašina s njim radi nepravilno, kao da trokira a svječica bude masnija i tamna. Original regulator u tvom slućaju rabljeni- ako mašina upali ne znači da je potpuno ispravan, može ti i on praviti probleme pri dodavanju gasa. Ponovno pregledaj da li si sve O ringove vratio na pravilan naćin da nebi koji bio oštećen pri montaži i stavi novu svječicu.
--- Kraj citata ---
bok jurkec,
Probao sam opet sva tri regulatora tlaka koja imam (originalni sa skutera, jedan originalni korišteni, mađarski) i motor radi isto sa svima.
Ovom prilikom sam očito još jednom provjerio o-prstenove i svi su zdravi. Svaki put kad sam montirao regulator, začuo se uobičajeni "zveket".
S obzirom na nedoumicu oko teflonskog prstena, pokušao sam zamijeniti mlaznicu zraka drugom s originalnim, ali korištenim prstenom: i u ovom slučaju motor radi isto.
U ovom trenutku mislim da moram isprobati novi regulator tlaka ili na neki drugi način uzeti iz radnog skutera, ili pokušati zamijeniti uljne brtve radilice.
Što misliš?
Hvala vam
Zigas:
Mislim da nije problem u regualtoru, teflonu ili kompresija. Nešto ne valja sa TPS. Sumljam, da se netko igrao i pokušao podesiti na TPS leptir. Slikaj TPS da se vidi koliko je odvoren leptir u TPS kada je zatvoren/pušten gas. Leptir bi trebao biti ovako odtvoren na "0"
Skuter možeš upaliti i tako, da pustiš TPS na konektoru ali sam TPS makneš pored.
Ovako:
Ja sam tu imao 22mm cjev, jer sam tastirao, kako bi radio sa večim TPS. Ti ga samo makni pored i upali skuter i snimi rad.
Sumljam, da imaš previše zatvoren leptir, kad nemaš gasa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju