Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (18/23) > >>

PJIta:
Zdravo,
može li ovisiti o teflonskom prstenu?
Podsjećam da čak i da sam 2-3 puta maknuo injektor nakon što sam stavio novi prsten, injektor je i dalje silom ušao (čak i da sam ga podmazao).
Hvala vam

Lenko:
Ako ne ispostujes postupak stavljanja teflonskog o ringa, tesko da ces dobiti potrebnu kompresiju...samo nabijanje teflona nije dovoljno...

PJIta:

--- Citat: Lenko - 23 Ožujak, 2022, 08:48:33 ---Ako ne ispostujes postupak stavljanja teflonskog o ringa, tesko da ces dobiti potrebnu kompresiju...samo nabijanje teflona nije dovoljno...

--- Kraj citata ---
Bok Lenko,
da stavim prsten na injektor koristio sam komadić olovke za pisanje, zatim sam prsten zategnuo komadom perforiranog željeza sa 10 točkom i podijelio na pola.
Nije li to u redu?
Hvala vam

Zigas:

--- Citat: PJIta - 23 Ožujak, 2022, 14:01:54 ---
--- Citat: Lenko - 23 Ožujak, 2022, 08:48:33 ---Ako ne ispostujes postupak stavljanja teflonskog o ringa, tesko da ces dobiti potrebnu kompresiju...samo nabijanje teflona nije dovoljno...

--- Kraj citata ---
Bok Lenko,
da stavim prsten na injektor koristio sam komadić olovke za pisanje, zatim sam prsten zategnuo komadom perforiranog željeza sa 10 točkom i podijelio na pola.
Nije li to u redu?
Hvala vam

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Lenko:

--- Citat: PJIta - 23 Ožujak, 2022, 14:01:54 ---

--- Kraj citata ---
Bok Lenko,
Nije li to u redu?
Hvala vam

--- Kraj citata ---
Da, to je ok...ja sam nasao neke male motocangle sa delimicnom rupom od 10mm, pa sam je razbusio...odlicno se pokazalo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju