Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (17/23) > >>

challenbeen:
Balki, ima respekt od mene, ako budem išao onaj đir preko Rijeke na Ankonu pa na trajekt za Split, sigurno cu navratiti do njega  :headbang:

balki:
 :notworthy:

PJIta:
Hvala na uvažavanju dečki, predobro!
Nažalost, nisam uspio izmjeriti plinski ventil multimetrom.
Možete li mi napraviti video o tome kako spojiti konektore multimetra na TPS konektor?
Također, pitao sam se možete li mi napraviti i video kako resetirati TPS jer nisam siguran da sam to napravio kako treba. Treba li ga resetirati svaki put kad se ukloni konektor?
Hvala vam

p.s. ako ga uspijem natjerati da ode ili će netko od vas proći kroz Italiju, rado ću ga upoznati!

Zigas:

--- Citat: PJIta - 07 Ožujak, 2022, 19:31:37 ---Hvala na uvažavanju dečki, predobro!
Nažalost, nisam uspio izmjeriti plinski ventil multimetrom.
Možete li mi napraviti video o tome kako spojiti konektore multimetra na TPS konektor?

Također, pitao sam se možete li mi napraviti i video kako resetirati TPS jer nisam siguran da sam to napravio kako treba.

1. Turn on the ignition (Kill Switch to “Prime” or on).
2. Unplug the 4 wire TPS wiring connector for at least 10 seconds.
3. Turn the ignition off.
4. Plug the TPS connector back in.
5. Turn the ignition back on, wait until the dash has booted up completely.
6. Firmly open the throttle from the handgrip all the way and release to a closed position.
7. Turn off the ignition.

Treba li ga resetirati svaki put kad se ukloni konektor? Ne
Hvala vam

p.s. ako ga uspijem natjerati da ode ili će netko od vas proći kroz Italiju, rado ću ga upoznati!

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Iz kojeg grada si. Which town are you from.

PJIta:
Izmjerio sam TPS.
U prvom videu su vrijednosti pinova 1 i 4 i 1 i 2, u drugom od 1 i 3.
Treći video je kako se motor okreće, čuje se `` mumlja'' i ne radi glatko kao kod Purijeta koji su u redu, a ako ugasim gas odjednom se ugasi.
Sada imam mađarski regulator tlaka, ali čak i s originalnim rabljenim motor radi isto.
U svakom slučaju, uspio sam provući krug po cesti, osim nekoliko `` trzaja'', moped se dobro penje u brzini (nisam postigao maksimalnu brzinu, motor nije bio vruć, a nisam ni znati je li rasplinjač ispravan) i ako jest držim ubrzan ne isključuje se.
Fotografija je svjećica nakon što sam prošetao ulicom.

Ističem da motor palim s auto akumulatorom, napunjen, spojen kabelima (dakle, struja je dobra).
Kada sam ga isprobao na ulici koristio sam malo ispražnjeni akumulator (nije bilo dovoljno da ga upalim), ali motor je i dalje radio kao kad je akumulator u autu pričvršćen, tako da mislim da problem nije od pogrešna ''baterija''.

x Zigas: Ja sam iz Riminija, kad prođeš možemo se zajedno provozati ako će moj Runner raditi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju