Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (16/23) > >>

Zigas:
Premeri klapnu gasa TPS sa multimetrom, jer mi izgleda da je sad tu greška, da ne prima gas.

Izmedju 1 i 4 pina je oko 800 ohm.
Pin 1 i 2 trebao bi imat oko 980 ohma  u zatvorenom stanju  i oko 1540 u otvorenom stanju.
Pin 1 i 3 rade kontra ko 1 i 2 zbog kontrole.

PJIta:

--- Citat: Zigas - 06 Ožujak, 2022, 20:02:23 ---Premeri klapnu gasa TPS sa multimetrom, jer mi izgleda da je sad tu gre%u0161ka, da ne prima gas.

Izmedju 1 i 4 pina je oko 800 ohm.
Pin 1 i 2 trebao bi imat oko 980 ohma  u zatvorenom stanju  i oko 1540 u otvorenom stanju.
Pin 1 i 3 rade kontra ko 1 i 2 zbog kontrole.

--- Kraj citata ---
Bok Zigas, ali motor pali s odspojenim TPS konektorom? Mo%u017Eete li mi napraviti video o tome kako resetirati TPS tako da kada obavim provjere da sam siguran da je ispravno postavljen?
Poku%u0161ao sam u%u010Diniti kako si napisao, ali mo%u017Eda s prijevodom neke odlomke nisam razumio...
Hvala vam

p.s. u gornjoj poruci sam dodao video kako motor sada ide

aragonY:
Mozda ce sa engleskog jezika bolje prevesti pa evo ispod prevod na engleski jezik...

Zigas said:
Check the TPS with a multimeter because looks like it might be the problem with the awkward throttle response.
Between pin number 1 and number 4 the multimeter should be showing arround 800 ohms.
Between pins number 1 and 2 should be arround 980 ohms when the throttle is in the "closed position" and arround 1540 ohms in "open position".

Nisam siguran za ovaj zadnji dio ali mislim da je Zigas htio reci da mjerenja trebaju biti ista i između pinova 1 i 3. Jel tako?

I'm not sure about the last part where he was talking about pins number 1 and 3 but I think he wanted to say that the multimeter should show the same resistance as between pin 1 and pin 2.

I ostalima koji citaju: da, toliko jako zelim vidjeti da se ovo uspije popraviti preko foruma da sam se potrudio pa i preveo na engleski da mu google translate preciznije prevede  :toothy12:

Zigas:

--- Citat: aragonY - 07 Ožujak, 2022, 01:26:18 ---Mozda ce sa engleskog jezika bolje prevesti pa evo ispod prevod na engleski jezik...

Zigas said:
Check the TPS with a multimeter because looks like it might be the problem with the awkward throttle response.
Between pin number 1 and number 4 the multimeter should be showing arround 800 ohms.
Between pins number 1 and 2 should be arround 980 ohms when the throttle is in the "closed position" and arround 1540 ohms in "open position".

Nisam siguran za ovaj zadnji dio ali mislim da je Zigas htio reci da mjerenja trebaju biti ista i između pinova 1 i 3. Jel tako?

I'm not sure about the last part where he was talking about pins number 1 and 3 but I think he wanted to say that the multimeter should show the same resistance as between pin 1 and pin 2.

I ostalima koji citaju: da, toliko jako zelim vidjeti da se ovo uspije popraviti preko foruma da sam se potrudio pa i preveo na engleski da mu google translate preciznije prevede  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Da bude kako treba:  ;D
Between pins number 1 and 3 should be arround 1540 ohms when the throttle is in the "closed position" and arround 980 ohms in "open position".

balki:
Već vidim kako putujete/mo u Italiju posjetiti najudaljenijeg člana foruma :headbang:
I ja bi stvarno volio da uspije jer vidim da se jako trudi i da mu je stalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju