Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
--- Citat: dario007 - 28 Veljača, 2022, 20:31:39 ---Meni ovo izgleda kao da regulstor pritiska ne valja...
--- Kraj citata ---
Napravio sam taj test s uljem i komprimiranim zrakom i ne mjehuri i ne prska.
Probao sam i mađarski i radi istu stvar (dobro, neće nas paliti jer su šipke manje, ali ne bi trebao prskati benzin, zar ne?)
O-prstenovi su svi dobri i ne curi plin iz tijela mlaznice (onaj crni komad koji sadrži zeleni injektor)
PJIta:
kao što možete vidjeti na videu, O-prstenovi su svi zdravi, svjećica je nova i postoje dva regulatora tlaka (originalni i mađarski).
Motor ne radi. Kad je hladno ne pali se a kada je vruće, pali se pa se gasi nakon 7-8 sekundi.
Ako maknem svjećicu, benzin se uvijek raspršuje, i sa zatvorenim gasom i sa potpuno otvorenim gasom.
dario007:
Previše goriva pljuje kroz otvor svjecice,negdje imas propustanje Obicno to bude neispravan regulator tlaka goriva.Jesi li u casici regulatora nasao benzina?
PJIta:
Opet sam probao rabljeni regulator tlaka i sada skuter odmah pali i dugo ostaje uklju%u010Den.
Kao %u0161to mo%u017Eete vidjeti na videu nema mjehuri%u0107a od sapunice (ono %u0161to prskam je sapun i voda) i nigdje nema curenja (vidite samo da voda isparava jer je motor vru%u0107).
Me%u0111utim, ako dam gas, nekad se ugasi, a nekad ne.
%u0161to to mo%u017Ee biti?
PJIta:
--- Citat: dario007 - 05 Ožujak, 2022, 19:05:13 ---Previše goriva pljuje kroz otvor svjecice,negdje imas propustanje Obicno to bude neispravan regulator tlaka goriva.Jesi li u casici regulatora nasao benzina?
--- Kraj citata ---
Bok Zigat, da ja sam gore napisao par poruka da uvijek nađem benzin u spremniku, kako kod originalnog regulatora (ali motor je ugašen već preko 10 godina), tako i kod novog mađarskog.
Za originalni sam također napravio test regulatora (onaj s uljem i komprimiranim zrakom na 5 bara), i nije pokazao znakove curenja (koliko sam mogao vidjeti ulje nije mjehuriće niti prskalo).
Zlato Probao sam drugi rabljeni regulator i čini mi se da se motor pali čak i kada je hladan i radi dugo, problem je što ako dam gas motor ponekad ``zamuca'' a ako isključim gas, ponekad ugasi se (ovisi koliko brzo okrenem gas).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju