Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
--- Citat: dario007 - 27 Veljača, 2022, 15:11:19 ---Evo video kako ga mozes provjeriti...
--- Kraj citata ---
Pozdrav dario007,
Test sam radio s wd40 umjesto ulja i s pritiskom pištolja preko 6 bara.
Nisam vidio mjehuriće ali tekućina je polako nestajala (kao da se pomiče membrana regulatora).
Međutim, motor se ponaša na isti način čak i s novim regulatorom. Je li to zato što nema pravi pritisak ili je i on pokvaren?
Hvala vam
PJIta:
evo me opet
tada sam testirao originalni regulator s uljem. Ne mjehuri se i ne iskače, samo vidite ''membranu'' ispod filtera koja se pomiče kada prskam zrak pištoljem.
Također sam napravio test sapuna na kompresoru i injektorima i ne puše nikakve mjehuriće.
Prvi video je vrući motor
drugi video je test paljenja bez plina
Treći video je s potpuno otvorenim plinom
Kad maknem svjećicu uvijek je crna, ali mogu nekoliko puta upaliti motor bez vađenja. Svaki put kad ga rastavljam, čistim ga
dario007:
Meni ovo izgleda kao da regulstor pritiska ne valja...
PJIta:
--- Citat: dario007 - 28 Veljača, 2022, 20:31:39 ---Meni ovo izgleda kao da regulstor pritiska ne valja...
--- Kraj citata ---
hvala na odgovoru Dario007.
Ali zašto ako napravim test sa zračnim pištoljem, regulator ne stvara mjehuriće ili ja prskam ulje?
Ništa više ne razumijem, do sada sam promijenio sve dijelove, O-prstenovi su svi zdravi.
U ovom trenutku mi pada na pamet da se cantraline resetirao i stoga ne radi dobro rasplinjavanje?
Zigas:
Stvarno čudno. Kontroliraj O prstene još na zelenom injektoru, da tu nešto ne valja. I još neku novu sviječicu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju