Tehnički kutak > Injection
Runner zaustavljen godinama ne želi otići
PJIta:
Evo me opet, uzeo sam multimetar ali nisam praktičan u korištenju
Možete li mi objasniti kako da ga spojim i na upravljačku jedinicu i na kablove konektora injektora zraka da shvatim gdje je problem?
Hvala
PJIta:
evo me opet.
Spojio sam multimetar na injektor i daje mi 1,2 ohm
evo me opet.
Spojio sam multimetar na injektor i daje mi 1,2 oma
Ako spojim multimetar kao na videu, daje mi otprilike iste vrijednosti.
Ako stavim crveni utikač multimetra na bateriju i spojim crni utikač na plavi kabel (sjećam se da imam Runner PJ) injektora, dobijem 0,0030
Pošto sam rastavio vazdušnu pumpu i ponovo je sastavio bez menjanja O-prstena, mislio sam da ima malo pritiska, ali ako spojim injektor na njegov konektor, a onda gurnem gas direktno u nju kao kada pokušam da je direktno spojim na baterija, ne ide isto
Molim te pomozi mi!!
PJIta:
Dakle, evo videa koje sam napravio s multimetrom i testom injektora (i prije je benzinska mlaznica bila ovakva, ali plava je bila ista)
PJIta:
Zdravo,
da li netko može, gledajući video, shvatiti koji problem imam?
Hvala
PJIta:
Ažuriranje: uspio sam natjerati zračni injektor da radi, wow!
Sad imam problem da se motor upali na 1-2 sekunde i ugasi.
Mislim da ću morati promijeniti sve o-prstenove sklopa mlaznica, pumpe goriva i kompresora, zar ne?
Gdje ih mogu pronaći? Vidio sam da teflonski prsten mogu sam napraviti, ali o-prstenova (posebno onih na benzinskoj pumpi) nema nigdje.
Uzeo sam one mađarske, ali nisu dobre!
Koju svijeću preporučate?
Mora li filtar zraka biti specifičan za Purejet?
Vidio sam da je original specifičan za purejet, a i Malossi je specifičan za purejet, ali negdje sam pročitao da su i one verzije s karburatorom u redu.
Hvala na pomoći!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju