Tehnički kutak > Injection

Runner zaustavljen godinama ne želi otići

<< < (3/23) > >>

Zigas:

--- Citat: PJIta - 22 Listopad, 2021, 19:56:23 ---ali stojeći mirno kako je pukao kabel priključka za injektor? Fine fibracije 2t motora polako prelome licne u žici na kritičnim mjestima
Na prvim probama bilo je dobro, onda nakon nekoliko dana više nije išlo. I kod mene neki dan nije više radijo. 
Nije moguće da se ECU oštetio pražnjenjem baterije (koristio sam veći, uvijek 12v) za testiranje paljenja Ne. Ne bi trebao biti problem u tome

--- Kraj citata ---

PJIta:
Bok, još uvijek nisam pronašao multimetar pa nisam mogao testirati trenutni signal plavog injektora.
U međuvremenu sam se pitao može li problem ovisiti i o osiguraču jer ponavljam, čudno mi se čini da nakon 2 dana, s motorom koji je još uvijek na stalku i bez paljenja, plavi injektor više ne ide, ali da je problem nastao nakon spajanja veće baterije
Hvala

Lenko:
Probaj cackalicom da malo ocistis oba kontakta inektora...

Zigas:

--- Citat: PJIta - 29 Listopad, 2021, 23:00:07 ---Bok, još uvijek nisam pronašao multimetar pa nisam mogao testirati trenutni signal plavog injektora.
U međuvremenu sam se pitao može li problem ovisiti i o osiguraču jer ponavljam, čudno mi se čini da nakon 2 dana, s motorom koji je još uvijek na stalku i bez paljenja, plavi injektor više ne ide, ali da je problem nastao nakon spajanja veće baterije
Hvala

--- Kraj citata ---

Znam, da je jednom jedan imao problem, jer je koristijo kineske osigurače. Kad je stavio jedan normalne kvalitete nije imao problema. Akumulator tu neme veze. 12v je 12v AH nemaju veze.

PJIta:
Zdravo,
pa, pošto poludim pokušavajući da shvatim zašto plavi injektor nije u redu, odlučio sam da kupim multimetar.
Možete li mi objasniti kako da provjerim? Gdje da spojim vodove ampermetra?
Između ostalog, otkrio sam da je roze kabl zdrav jer u kontaktu sa ramom iskri
Hvala

p.s. Probao sam da promenim kontrolnu jedinicu ali ova koju sam dobio je jos gora jer ne pušta ni zelenu mlaznicu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju