Ostalo > Razne offtopic teme :)
Jeste se popisali?
ljubo46:
S trece strane vise je stete ako svi nose maske jer su djeca u pitanju(i stetnost na zdravlje velike vecine koja je ZDRAVA). Ja kao roditelj sam zgrozen time da moraju nosit maske.
3alfa3:
To reci obiteljima umrlih od covida koji nisu imali komorbiditeta, a i lijecnicima kojima je maska sastavni dio radnog dana i prije ove pandemije. U svojoj familiji imam obje te grupe ljudi.
Da te pitam nesto.... Jesi cijepljen protiv covida i ako da, zasto? Zanima me, mogu objasnit zasto kad odgovoris.
ljubo46:
Djece umrle od covida nema..ako ima to je laz.
Ja se necu cijepiti jer nisam bio bolestan godinama sto znaci da imam imunitet. Umjesto da se promovira da ljudi jacaju imunitet (vocem i povrcem) guraju se igle i tablete upitnog sastava i djelovanja. Na godisnjoj razini je i do sada umirala hrpa ljudi od gripe ( gotoovo slican broj kao i covid) pa sta. Sve je mediski prenapuhano i nerealno.
Sestra mi radi u njemackoj u glavnom laboratoriju na testiranju i pronalasku virusa covida i smije se i sprda od toga.
Cijepili su mi djeda 85godina s dvije doze i umro je u roku tri mjeseca (sve losija cirkulacija) sam mi je rekao da su mu noge pocele trnut i bit hladne. I postepeno je krenulo odozdo prema gore dok nije umro. Do tad zamisli bio zdrav potpuno zdrav covjek cijeli zivot sportas.
dario007:
Ivano,reci jedan razlog zasto bi surađivao,popisivao se i gubio svoje vrijeme i otkrivao nekom svoje privatne stvari?
Ja cu tebi nabrojat 100 zasto nebi...
Rođen sam u ovoj drzavi i uredno prijavljen godinama na istoj adresi,sta njima vise od toga treba?
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 14 Rujan, 2021, 20:38:37 ---Rođen sam u ovoj drzavi i uredno prijavljen godinama na istoj adresi,sta njima vise od toga treba?
--- Kraj citata ---
tak je, jebes popis, cijeli svijet ga radi, cak i sjeverna koreja, kaj to nama u HR treba? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju