Ostalo > Razne offtopic teme :)

Jeste se popisali?

<< < (8/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 14 Rujan, 2021, 20:12:42 ---Djece umrle od covida nema..ako ima to je laz.
--- Kraj citata ---

Ne znam jel ima, ali nebi tvrdio da nema jer to ne znam, kao sto nebi tvrdio ni da ima.
Ali neces valjda negirat da unuci /djeca to donesu doma bakama/djedovima, mami/tati i da onda oni najebu zdravstveno ili umru ak su u onom postotku koje ta bolest sjebe generalno?

--- Citat: ljubo46 - 14 Rujan, 2021, 20:12:42 ---Ja se necu cijepiti
--- Kraj citata ---

Zato jer sam naslucivao odgovor sam i pitao (to je ujedno i objasnjenje zasto sam pitao)

matija84m:
 :predstava:

ivano_007:
Uu alfa, u borbi si sa vjetrenjačama ;D

Ako na školi piše "obavezne maske", onda ako nemaš masku ne ulaziš. Stvari su vrlo jednostavne, samo ljudi zakompliciraju. Ako u općini piše "moraš biti prikladno odjeven", čemu se čudit ako dođeš gol i zaštitar te ne pusti? Ako misliš ići u neku ustanovu, moraš poštovat red te ustanove i točka. Nemaš masku? Nisi prikladno odjeven? DOVIĐENJA. Najjednostavnije ikad.

Ali ove neke stvari mi vraćaju vjeru u ovu državu, 26 prekršajnih prijava za prosvjednike u Krapini i izvješće socijalnoj skrbi. Po đepu opalit sve šta su umislili da žive u anarhiji, a ne u demokraciji.

Dragster 50:

--- Citat: matija84m - 14 Rujan, 2021, 21:21:23 --- :predstava:

--- Kraj citata ---

😁👍🏻

zvonkec92:
To je sve jedna velika politicka igra na svjetskoj razini, ja kak radim u starackom domu mogu vam rec da je u ove dve godine umrlo svega par staraca "od korone" a sve ostalo od drugih bolesti a masa koji su bili pozitivni su uredno ozdravili i nisu imali skoro nikakve simptome. Prijasnje 4 godine u istom tom domu su ljudi umirali od obicne prehlade ili gripe i niko se nije od takvih distancirao niti stitio. Moja baka ima 85 godina i preboljela je koronu u 12. mj prosle godine i necete vjerovat ziva je a ima masu drugih dijagnoza, kako to kako to a ljudi sa 40+ sportasi zdravi umiru od neke navodne korone? Di je tu logika? Kak moze jedna stara baba imat bolji imunitet od sportasa? Kako to kako to? Moj stari koji veze nema sa zdravim zivotom a jos manje sa sportom uz babu prebolio koronu, ja zena i mama uredno sa njima jeli svaki dan po 3x i druzili se tokom tih 10 dana izolacije i mi nismo nista pobrali, kako to?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju