Ostalo > Razne offtopic teme :)

Jeste se popisali?

<< < (6/18) > >>

ivano_007:
Postoji mogućnost da je nekad negdi bila rupa u zakonu, koju smo mi Balkanci hvala Bogu našli. Kao što si do prije koju godinu mogao prijaviti tuđe zemljište da obrađuješ i na taj način dobiti državne poticaje. Tako meni jedan na selu u papirima obrađuje 400 i nešto hektara zemlje :icon_biggrin: što je u prijevodu skoro milijun kuna poticaja godišnje... a nit obrađuje, nit je zemljište njegovo. Svašta je moguće u Hrvatskoj.

3alfa3:
puuuuuno godina sam iznajmljivao stan (a prodao ga prije 8 godina), barem u zadnjih 10 godina dok sam ga imao sam morao osobno sa stanoprimcem u MUP ic da bi ga prijavio na adresu, nije to od jucer. nikakvo davanje papira, bas sam morao osobno bit na MUPu

3alfa3:

--- Citat: ivano_007 - 14 Rujan, 2021, 17:01:19 ---Mogli bi malo i ovoj kukavici u Krapinskim toplicama šta se krije iza djeteta u borbi protiv nošenja maski u osnovnoj školi i predstavlja borcem i herojom? Meni je to jadno i kukavički, a vidim da  ga mnogi podržavaju :sad3: jadno dijete šta sve trpi u tim godinama zbog nezrelih roditelja...

--- Kraj citata ---

Dovoljno je bilo danas procitat/vidjet na videu izjavu majke djeteta: maske su kancerogene. Tu svaka prica prestaje, jadno dijete s takvim roditeljima.

Ako postoji medicinski opravdan razlog da dijete ne nosi masku (makar samo na par minuta u hodnicima skole kao u ovom slucaju), onda se lako od doktora dobije papir kojim se to dokazuje i osoba ne mora nosit masku NIGDJE. Ali ne, ovdje se preko svojeg djeteta vode ratovi sa drzavom, a 99% ostalih koji su uz njih ni nisu iz tog kraja nego dolaze iz udaljenih krajeva (cak i iz Kanade) samo da je srat sa transparentima. Olos

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Rujan, 2021, 17:23:20 ---
--- Citat: ivano_007 - 14 Rujan, 2021, 17:01:19 ---Mogli bi malo i ovoj kukavici u Krapinskim toplicama šta se krije iza djeteta u borbi protiv nošenja maski u osnovnoj školi i predstavlja borcem i herojom? Meni je to jadno i kukavički, a vidim da  ga mnogi podržavaju :sad3: jadno dijete šta sve trpi u tim godinama zbog nezrelih roditelja...

--- Kraj citata ---

Dovoljno je bilo danas procitat/vidjet na videu izjavu majke djeteta: maske su kancerogene. Tu svaka prica prestaje, jadno dijete s takvim roditeljima.

Ako postoji medicinski opravdan razlog da dijete ne nosi masku (makar samo na par minuta u hodnicima skole kao u ovom slucaju), onda se lako od doktora dobije papir kojim se to dokazuje i osoba ne mora nosit masku NIGDJE. Ali ne, ovdje se preko svojeg djeteta vode ratovi sa drzavom, a 99% ostalih koji su uz njih ni nisu iz tog kraja nego dolaze iz udaljenih krajeva (cak i iz Kanade) samo da je srat sa transparentima. Olos

--- Kraj citata ---
Maske ne stite i nema od njih koristi...tocka kraj
Pametnom dosta

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 14 Rujan, 2021, 19:48:01 ---Maske ne stite i nema od njih koristi...tocka kraj
Pametnom dosta

--- Kraj citata ---

Tako je, "obicne" ne stite onog ko ih nosi (odnosno stite jako malo). S druge strane, kad dises, pricas, kasljes, kises..... Ako imas masku, jel manje toga siris oko sebe ili isto kao da nemas masku?  O tome se radi. Ako svi nose maske, onda ce oni nezarazeni biti puno zasticeniji ne zbog svoje, nego zbog tvoje maske (u slucaju da si zarazen). Isto vrijedi i za tebe ako nisi zarazen: bit ces puuuuuuuno zasticeniji ako si u drustvu zarazenog koji nosi masku.

Ako i ispustas istu kolicinu u okolis zarazen pod maskom u odnosu bez maske (sto nije slucaj jer i maska u sebe puno toga primi), barem je disperzija ogranicenija na manji volumen prostora, a direktni kapljicni kontakt je anuliran skroz.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju