Tehnički kutak > Tuning skutera

Nexus 500 malossi

<< < (4/7) > >>

vx...:

--- Citat: robyakarider - 04 Lipanj, 2021, 17:30:55 ---ma sta imas stelati smjesu, znati ce posto je set brtvi glave  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ha ha, dode covjek tu nesto pitati da nauci onda samo ismijavate.. problem je bio u plocici s 5 rupa na sebi koja sluzi kao prigusivac dodatni za homologaciju, bez koje sad motor ide odlicno.. a vi samo po svome pametujte, vise se za nista necu obratiti na ovaj forum!

ljubo46:
Kolega nemoj se tqko dat isprovocirat
Nego probaj se tak vozit jedno pola godine pa stavi nazad ispravan oem auspuh pa javi razliku. Pa ces vijdeti o cemu Se ovdje radi

PchelaUbica:

vx...:

--- Citat: ljubo46 - 04 Lipanj, 2021, 21:30:06 ---Kolega nemoj se tqko dat isprovocirat
Nego probaj se tak vozit jedno pola godine pa stavi nazad ispravan oem auspuh pa javi razliku. Pa ces vijdeti o cemu Se ovdje radi

--- Kraj citata ---

Stvar je u tome sto nisam stavio leovince da bih nesto dobio na maxi skuteru, nego toliko da se rijesim glupog zvonjenja iz oem auspuha, i trazio sam samo savjet oko stelanja ovog spuha, da bi na kraju dobio ismijavanje.. jasno je i meni da ce mi ovo dopizdit nakon nekog vremena i da ce mi oem biti odmor za glavu, sreca pa za pola godine necu morati ovdje traziti pomoc jer necu vise ni vozit skut...

challenbeen:

--- Citat: PchelaUbica - 04 Lipanj, 2021, 22:11:22 ---

--- Kraj citata ---

A bas sam se pitao jel lik snimao to... tako je i drzao mob hahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju