Tehnički kutak > Tuning skutera

Nexus 500 malossi

<< < (3/7) > >>

vx...:
Pozdrav ljudi, sjeo je na kraju leovince lv one evo novi narucen iz Italije, ali sam opet u problemu, skuter se nece razvrtavati, kao da je zagusen sada, da li sam trebao maknuti lambda sondu s nove grane i blindirati? Imate neki savjet?
Hvala  ;D

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Pozdrav ljudi, sjeo je na kraju leovince lv one evo novi narucen iz Italije, ali sam opet u problemu, skuter se nece razvrtavati, kao da je zagusen sada, da li sam trebao maknuti lambda sondu s nove grane i blindirati? Imate neki savjet?
Hvala 
--- Kraj citata ---

aj citaj moj prosli komentar

vx...:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Lipanj, 2021, 12:20:41 ---
--- Citat: ---Pozdrav ljudi, sjeo je na kraju leovince lv one evo novi narucen iz Italije, ali sam opet u problemu, skuter se nece razvrtavati, kao da je zagusen sada, da li sam trebao maknuti lambda sondu s nove grane i blindirati? Imate neki savjet?
Hvala 
--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Da li mozes to tocno objasniti?

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Citat: JogFromYamaha - Danas u 12:20:41

Citat:

Pozdrav ljudi, sjeo je na kraju leovince lv one evo novi narucen iz Italije, ali sam opet u problemu, skuter se nece razvrtavati, kao da je zagusen sada, da li sam trebao maknuti lambda sondu s nove grane i blindirati? Imate neki savjet?
        Hvala 

Da li mozes to tocno objasniti?
--- Kraj citata ---

--- Citat: ---Kupi originalni auspuh rabljeni i to je to
Sve ostalo ti krade momenta i trebas najcesce dodatne stvari kao O2 eliminatore i sl. da bi on radio "kako treba", a trebas si rjesiti papire za njega
--- Kraj citata ---

robyakarider:
ma sta imas stelati smjesu, znati ce posto je set brtvi glave  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju