Tehnički kutak > Tuning skutera

Nexus 500 malossi

<< < (7/7)

vx...:

--- Citat: JogFromYamaha - 08 Lipanj, 2021, 17:10:06 ---Jos jedan detalj, kuplung probaj ustelat da hvata cim nize znaci od 2400-2800 obrtaja jer se sam kuplung jako brzo moze nejednakomjerno poceti trositi i onda imas poznato trzanje i hopsanje u kretanju.

--- Kraj citata ---

Kvacilo krece lagano na nekih 3000 okretaja

bigdaddy:
Taman dosao na forum i ja nakon dvije god,isto takodjer imam nexa 500 2006 god pa me zanima da mi neko nesto preporuci od rolnica sta da stavim(serijski je vario)da vam pravo kazem neam pojma o mehanici citam dosta vidim da ima sa 8 i 6 rolnica pa zbog tog najvise i pisem jer ne znam koju gramazu da uzmem.
Uz to sve naisao sam na polovni malossi vario u pola cijene nego novi pa da vas cujem jel ima neke ogromne razlike izmedju novog i polovnog?

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Kvacilo krece lagano na nekih 3000 okretaja
--- Kraj citata ---
Previse je to obrtaja, poskakivat ce ubrzo, rjesi to sad odma.

--- Citat: ---Taman dosao na forum i ja nakon dvije god,isto takodjer imam nexa 500 2006 god pa me zanima da mi neko nesto preporuci od rolnica sta da stavim(serijski je vario)da vam pravo kazem neam pojma o mehanici citam dosta vidim da ima sa 8 i 6 rolnica pa zbog tog najvise i pisem jer ne znam koju gramazu da uzmem.
Uz to sve naisao sam na polovni malossi vario u pola cijene nego novi pa da vas cujem jel ima neke ogromne razlike izmedju novog i polovnog?
--- Kraj citata ---
na serijski variomat stavi 2g lakse od onog sta imas nutra i to ti je recept
ako ti je masina M352 to ti je sa 8 rolica po 25x17 21,4g
ako ti je masina M351 to ti je 6 rolica sustav 25x22 28,5g

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju