Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 08
matija84m:
Cini se da je netko vozio po losim putevima sumskim ili slicno pa je nasjeo na kamen sa auspuhom. Ali rijesit ces ti to.
Zapravo ga lako spigat jer kada je auspuh/zeljezo jako zagrijano puno lakse se piga nego na hladno.
Jos gora vatianta je kad imas alu cilindar pa odkines cjeli ispuh. To mi se dogodilo na moriniju :binkybaby:
Zapravo ako ides na tjuning onda ti svi ovi djelovi trenutno netrebaju bez obzira na dobro stanje mehanike.
Svakako pratim jer je to mina potencijal :headbang:
Corector:
Meni je fasovala na onaj 45* rizol, zaboravio sam da se moram uspeti sa strane prema sredini i gru.
Danas, da vozim Minarelli, sumnjam da bi sacuvao granu, prilicno sam siguran da bi je maznuo od ovaj novi crveni lezeci. :laughing7:
mic:
Kaže prijašnji vlasnik da je uradio od rub kad se išao popeti na nogostup. Tako i izgleda jer je udubina bas po 90. Drago mi je samo da je ostalo čitavo i da se ništa nije potrgalo kao što je Matija spomenuo. Mislim da će ovo biti skroz okej kad se malo pokrpa te će poslužiti za početak i za tehnički. Za sada neće biti nekog žešćeg tuninga, teško je financijski stići na sve strane.
Hvala Correctore na odgovoru, nisam znao sa sigurnošću ima li ovaj auspuh katalizator. Sad je pitanje gdje treba rezati da se stigne do katalizatora? Je li dovoljno izrezati prozorčić sa zadnje strane auspuha ili ga treba raspoloviti?
Corector:
Ne sjecam se gdje mu je, al prozor na oravom mjestu je dovoljan
matija84m:
99% sam siguran da mu je kat na pocetku lonca odma poslje grane. Tako bi trebalo bit u praksi. Nema razloga da je drugacije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju