Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 08
zvonkec92:
Na mojoj mina bacvici je kat bio skroz iza, evo slike.. To smo davnih dana otvarali ja i suhy ( dok je jos bio normalan covjek ), operirali s boka bzvz cijeli spuh da bi skuzili da se otvara sa zadnje strane i iza je kat
Posle toga nisam bas primjetio neko poboljsanje performansi a sve vise vjerujem da je to mozda i mit jer sam cuo za jos 2-3 slucaja da ljudi na 50-kama nisu bili odusevljeni izvadenim katalizatorom niti onime kako se skuter kasnije ponasao a iz prilozene slike se moze vidjeti da kat nema niti prasine u sebi kamoli da se zastopa od čađe i ulja tak da mislim da to uopce nije potrebno cupat van
matija84m:
Kat bi trebao bit cim blize masini. Tako da mi ovo nije jasno, ali svasta je moguce na tim starijim modelima kada se poceo ugrađivat kat. Jer prije ih nije bilo.
PchelaUbica:
Ovo je spuh novijih godista aeroxa.
Ali i nema pravila di ce stajat kat
mic:
E hvala dečki na brzim i korisnim odgovorima. Hvala na slikama Zvonkec :icon_thumright:
Ako je stvarno tako da nema razlike u performansama sa i bez kata onda možda ni nema potrebe da kidam auspuh. Vidim da općenito jako malo čađe ima po grani i unutar auspuha tako da je moguće da je i katalizator čist. Budem probao za početak bez vađenja katalizatora :)
PchelaUbica:
Omotaj granu jos azbestnom trakom neka prži sve unutra 😄
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju