Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 08

(1/11) > >>

mic:
Pozdrav forumaši i skuteraši  :notworthy:
Nakon dosta godina listanja oglasa i slinjenja nad Aeroxima koje sam imao prilike vidjeti i voziti, napokon sam se odlučio na kupovinu vlastitoga Aeroxa. Uz malo nagovaranja od prijatelja koji je na forumu poznat kao Budy_94 te uz malo pregovaranja sa prijašnjim vlasnikom zažmirio sam i teškom mukom iskešao pare u kasni sat za jedan originalni donekle netaknuti primjerak Aeroxa.

Skuter je uspješno dovežen do kuće uz par stajanja zbog kineskih gurtni koje se vole otpustiti iz čista mira. Malo sam se divio prašnjavom aeroxu, malo i razbudio selo u kasni sat hehe ipak se prinova mora isprobati :laughing7:

Ujutro se skuter malo detaljnije pogledao i oprao. Kad sam detaljnije pogledao vidio sam da je stvarno jako malo toga dirano na skuteru i da je većina toga kao iz tvornice i upravo takav skuter sam tražio. Skuterić ima 16 tisuća kilometara. Kompresija je jaka, na leru fino radi, broji taktove. Karburator je originalni ali nisam još provjerio o kojem se točno karbu radi. Sve na skuteru radi fino, nema lufta nigdje, pali iz prve (za sada). Čujem jedino šuškanje nekog ležaja u prijenosu. Pretpostavljam da je ležaj u polutci otišao. Ima par stvari kojih bi volio srediti, nije savršen skuter što je i za očekivati jer ipak nije nov. Pomalo će se valjda nešto delati oko Aeroxa :)

challenbeen:
Konačno skuter iz ekipe koji nisam morao prevozit. YES
Skuter ti je odičan!! Samo naprid MIC!

Kakvi su planovi? odma mašina napola?

PchelaUbica:
Jaoo mrale . Cestitam!! Puno sretnih km !!
Netko ga je dobro okrečio. Sjaji se fino.
Taj je bio replica sa naljepnicama kao sto su na mome. ima amortizer sa replice. A mozda se i varam
I gdje mu je auspuh?? 😝

Deki.:
Čestitam!

Tomi_ZG:
Odlično izgleda,ovak po slikama bi se reklo da je pitur dobro obavio posel,nemoj ga samo nakrečit ćunerskim naljepnicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju