Ostalo > Motocikli
dukac 1098s
Hrastinski:
--- Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 17:06:49 ---
--- Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 15:41:11 ---
--- Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 14:13:02 ---E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu :headbang: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
istina, 999 mi nije baš nešto
--- Kraj citata ---
Nije ti?
heh, pitao bih te kad bi sjeo na njega...
--- Kraj citata ---
nisam mislio na mašinu nego na izgled!!
leofreak250:
--- Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 18:05:14 ---nisam mislio na mašinu nego na izgled!!
--- Kraj citata ---
ok respekt! :icon_thumright:
..al ja sam mislio na odg. mr. j kad je rekao da kad bi sjeo na njega šta bi onda mislio.. :icon_tongue: ;D ;D :icon_thumright:
Doomsday:
Ja kad bi sija na njega, bi mislija samo:
NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT, NEMOJ SE RAZBIT...
:laughing7:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 01 Veljača, 2007, 18:29:18 ---Ja kad bi sija na njega, bi mislija samo:
--- Kraj citata ---
i pogodio bi u zid sa 20 km/h :)
najjaci motor koji sam ja vozio je bila hayabusa od frenda koji je vozio utrke (Mario iz Soblinca, drzi Caffe Art Club i videoteku) sada se bavi ultimate fightom :laughing7: :laughing7: :laughing7:
0-100 oko 3 sekunde
leofreak250:
--- Citat: Doomsday - 01 Veljača, 2007, 18:29:18 ---Ja kad bi sija na njega, bi mislija samo:
--- Kraj citata ---
ma ti motori su stvarno nešto bolesno... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
..ja kad sam sjeo na njega uopče nisam htio razmišljati o tome, htio sam ga jednostavno samo probati kakav je osječaj u vožnji... :icon_tongue: :icon_tongue: ..al šta je.. kada sam ga probao nisam ga ni štedio :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju