Ostalo > Motocikli
dukac 1098s
V-VG:
Pila nad pilama....Šugi i ja smo već bezecirali probnu vožnju :laughing7:
Frend veli da bu poludio do 3. mjeseca dok mu ga ne isporuče :notworthy:
StreetRunner:
E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu :headbang: :glasses9: :frajer:
Hrastinski:
--- Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 14:13:02 ---E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu :headbang: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
istina, 999 mi nije baš nešto
Mr J:
--- Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 15:41:11 ---
--- Citat: StreetRunner - 01 Veljača, 2007, 14:13:02 ---E vidija san danas ovo čudo u motoreviji.Prelud motor nakon dugo vrimena ducati je služio jebačku mašinu :headbang: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
istina, 999 mi nije baš nešto
--- Kraj citata ---
Nije ti?
heh, pitao bih te kad bi sjeo na njega...
leofreak250:
--- Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 17:06:49 ---
--- Citat: Hrastinski - 01 Veljača, 2007, 15:41:11 ---istina, 999 mi nije baš nešto
--- Kraj citata ---
Nije ti?
heh, pitao bih te kad bi sjeo na njega...
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
evo na temu...ja se mogu pohvalit da sam vozio hondu 1000 VTR :icon_biggrin: što može biti neka sličnost i usporedba između ducatija i honde... :laughing7: :laughing7: to stvarno ima jebeno ubrzanje... ti V-motori... to je nešto stvarno ubojito :toothy12: :toothy12: :toothy12: ..nisam mogao vjerovati da to tako može ić :icon_tongue:
...a od ducatija nisam vozio sporske pile, al sam bar osjetio ćari ducati monstera 900 :laughing7: :laughing7: ...to je isto bolestan motor :laughing7: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju