Ostalo > Motocikli

dukac 1098s

(1/5) > >>

Sugar:
evo poznanik sutra uplacuje pare i uzima ga(prvog u hr) i to ovak komplet karbonskog i sa spuljama

slika kompletnog motora doslovno nema,nemam pojma od kud njemu ove slike!

al tu ima samo za pogledat slike:
http://www.ducati.com/en/bikes/my2007/ModelPage.jhtml?family=Superbike&model=SBK1098S-07

leofreak250:
gledao sam neki dan na tv kad su ga pokazali i vozili, brijem da je bilo na hrt-u.... vozio ga je mislim onaj zoran majcan... e motor je stvarno pre prejeben :headbang: :headbang:

brijem da su rekli da će ih u hrvatskoj moć bit samo 7 komada... al s tim da mu je i cijena paprena od 25 tisuča eura neznam baš... :toothy12: :toothy12:

Hrastinski:

--- Citat: leofreak250 - 14 Siječanj, 2007, 18:35:10 ---gledao sam neki dan na tv kad su ga pokazali i vozili, brijem da je bilo na hrt-u.... vozio ga je mislim onaj zoran majcan... e motor je stvarno pre prejeben :headbang: :headbang:

brijem da su rekli da će ih u hrvatskoj moć bit samo 7 komada... al s tim da mu je i cijena paprena od 25 tisuča eura neznam baš... :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

točno i ja sam to gledao na hrt-u

Sugar:
to je taj od frenda samo kaj jos ima obicne spuhe i maske,mora cekat treci mjesec da mu dodje oprema i jos jedan motor za salon

leofreak250:
al motor stvarno bolesno izgleda... :laughing7: :laughing7: :laughing7: neznam, nemam rijeći :toothy12: :toothy12:

--- Citat: Sugi car - 18 Siječanj, 2007, 01:25:01 ---...i jos jedan motor za salon

--- Kraj citata ---

hm, znači već su dva osigurana.. :toothy12: :icon_biggrin: :toothy12: lijepo, lijepo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju