Ostalo > Motocikli
dukac 1098s
leofreak250:
--- Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 18:35:24 ---i pogodio bi u zid sa 20 km/h :)
najjaci motor koji sam ja vozio je bila hayabusa od frenda koji je vozio utrke (Mario iz Soblinca, drzi Caffe Art Club i videoteku) sada se bavi ultimate fightom :laughing7: :laughing7: :laughing7:
0-100 oko 3 sekunde
--- Kraj citata ---
misliš na čubu, znam ga... :icon_thumright:
a kad se već hvalimo, imao sam kawasakija zx-12, tj. moj stari... kupio ga je 2000.g i imali smo ga 2 god. i stari ga je prodao jer je motor jednostavno bio prejak i prebrutalan... i više ga jednostavno nije mogao voziti... no..
..ali... to su bila vremena... :icon_tongue: vozio sam ga par puta.. jer sam tek tada počeo i vozit motore, a i stari mi ga baš nije niti dao jer sam još bio premlad za takvo nešto... :sad1: :sad1: al da mi je sad takav motor..e to bi bila druga prića :toothy12: :toothy12: :toothy12:
...al me je zato stari provezao preko 300 km/h i ljudi moji... neznam koliko je vas to uspjelo isprobati i doživjeti... ali to je jednostavno neopisivi osječaj :icon_thumright:
bez rijeći :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Mr J:
DA! Kaj si i ti iz Soblinca?
Doomsday:
--- Citat: leofreak250 - 01 Veljača, 2007, 18:46:50 ---
--- Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 18:35:24 ---i pogodio bi u zid sa 20 km/h :)
najjaci motor koji sam ja vozio je bila hayabusa od frenda koji je vozio utrke (Mario iz Soblinca, drzi Caffe Art Club i videoteku) sada se bavi ultimate fightom :laughing7: :laughing7: :laughing7:
0-100 oko 3 sekunde
--- Kraj citata ---
misliš na čubu, znam ga... :icon_thumright:
a kad se već hvalimo, imao sam kawasakija zx-12, tj. moj stari... kupio ga je 2000.g i imali smo ga 2 god. i stari ga je prodao jer je motor jednostavno bio prejak i prebrutalan... i više ga jednostavno nije mogao voziti... no..
..ali... to su bila vremena... :icon_tongue: vozio sam ga par puta.. jer sam tek tada počeo i vozit motore, a i stari mi ga baš nije niti dao jer sam još bio premlad za takvo nešto... :sad1: :sad1: al da mi je sad takav motor..e to bi bila druga prića :toothy12: :toothy12: :toothy12:
...al me je zato stari provezao preko 300 km/h i ljudi moji... neznam koliko je vas to uspjelo isprobati i doživjeti... ali to je jednostavno neopisivi osječaj :icon_thumright:
bez rijeći :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
have you ever... waved to a fellow biker at 300+ and dislocated your shoulder?
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
leofreak250:
--- Citat: Mr J - 01 Veljača, 2007, 19:22:07 ---DA! Kaj si i ti iz Soblinca?
--- Kraj citata ---
ne, iz sesveta sam... ali ga znam preko starog... i znam otić kod njega u kafić... :icon_thumright:
leofreak250:
--- Citat: Doomsday - 01 Veljača, 2007, 19:24:32 ---have you ever... waved to a fellow biker at 300+ and dislocated your shoulder?
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
baš to... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju