Ostalo > Razne offtopic teme :)
Potres !!!!!
SCANIA R500:
Srunner u pravu si.... Ima koji su dosli da budu viđeni..... Al jos veci problem je sta ce biti klosara a imamo ih i u vladi i van nje koji sada gledaju da namazu dobre novce.... Zato oprez sa uplatama novaca na ziro racune i tako to.... Bit ce tu svasta
dario007:
Upravo se dijeli informacija da su Slovenski kamion pun potrepstina opljackali sa oruzjem u Glini,pa da covjek ne povjeruje...
challenbeen:
da barem samo to rade... cigići napadaju ove koji dostavljaju... slovence opljačkali ... baš mi javila ekipa... ja ne mogu sebi doć.. sad sam baš nadrkan... inače, u nedjelju sam sjebao nogu i sad ne mogu ništa.. pas mater...
matija84m:
--- Citat: SCANIA R500 - 30 Prosinac, 2020, 22:25:55 ---Srunner u pravu si.... Ima koji su dosli da budu viđeni..... Al jos veci problem je sta ce biti klosara a imamo ih i u vladi i van nje koji sada gledaju da namazu dobre novce.... Zato oprez sa uplatama novaca na ziro racune i tako to.... Bit ce tu svasta
--- Kraj citata ---
Bit ce tu profitera kao i u ratu. A sirotinja uvjek nastrada.
balki:
Za krizne situacije mora postojati plan napravljen unaprijed. Mora se znati gdje se postavljaju zborna mjesta. Mora se uspostaviti hijerarhija, zapovjedni lanac i komunikacija. Mora biti na tv, radiju i novinama objavljeno gdje su centri po gradovima i njihovi kontakti.
Znaci primjer centar CZ (civilna zastita) u ZG ili ST i sl. mora biti punkt za prijavu i "regrutaciju" dobrovoljaca. Oni moraju bit koordinirani sa CZ Petrinjom, Glinom i sl i znati gdje sta treba. Dodje ekipa i prijavi se u CZ ZG- oni im kazu "vas 17 idete u Glinu na lokaciju tu i tu i javite se tom i tom nasem covjeku eto vam kontakt. Ponesite tacke lopate krampove i hranu i vodu za vas za 24h"
To bi ja zvao organizacijom. Ovako pustit tisuce auta tamo a nemati plan za te ljude niti ikakvu sluzbenu info je pad sistema.
U startu smo pokusali dobiti neku od sluzbi da nas usmjeri i kad sam nanjusio da plana nema isli smo srcem slicno kao i "deve's'prve".
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju