Ostalo > Razne offtopic teme :)
Potres !!!!!
ljubo46:
Ekipa Petrinja, Glina okolna mjesta jeste dobro??!!!
U Bjelovaru se osjetio i to gadno ali sve je manje vise proslo ok
dacerovs:
Kod nas u Dragonošcu je bilo gadno, dosta kuca je nadrapalo. Dimnjaci, krovista, klizista ma katastrofa.
5km od nas jos gore.
Mi smo puno blize Petrinji nego Zagreb pa smo zato jace osjetili.
Ja sam u tih 12h19min bio vani i stari moj jedva sam na nogama ostao, lijevo desno gore dolje, prakticki me odizalo, ma katastrofa.
Malo prije 3.9 streso, mislim da nema spavanja ovu noc.
aragonY:
Nadam se da su svi ok, materijalno ce se nadoknaditi.
I kod mene se cak osjetilo ali naravno ne kao u blizim podrucjima. Ja objedovao i osjetim nesto me mrda a mirno sjedim. Bacam pogled okolo kad vidim i tv se ljulja. Tek tad sam shvatio, potress! Trajalo je tako 15-20 sekundi, mogu misliti kako je tek bilo u epicentru :(
ivano_007:
Ja sam u Splitu osjetia potres, kuglice na boru su se protresle. Da sam bliže nebi se dvoumio otić tamo čistit grad :icon_thumright: i ovako bez zimskih guma se mislim otić...
Corector:
Ovaj danasnji me zatekao na velikom parkiralistu, i gledam i jebeno ne vjerujem kako se asfalt krece iz smjera Pokupskog prema Sljemenu kao valovi, kao more, znaci nevjerojatno, gledam i dalje, a sve kao da je od gume i ne puca. Trajalo je predugo, dobrih 20 sekundi, nikako prestati. A prije toga se divim jednoj nadstresnici od zeljeza, kak je dobro u X povezana, pa ima dijagonale da drze krakove, proucavam spojeve, i raznisljam, ma ovom ne moze potres nista. I okrenem se, a on s ledja u valovima dolazi, kao da me netko lagano gurnuo. Nadstresnica se brutalno ispigavala. Zatim je val presao na velike spremnike derivata od Janafa i to je pocelo lupati glasno i odzvabjati jer su metalni. 2 krana su ostali dosta mirni, ali je lanac tandrkao jebacki lijevo desno. To sam uspio snimiti, a ovo glavno nisam jer jebeno nisam uspio stisnuti tipku za snimanje.
Sutra picim za Pokupsko idem pomoci Zvonkecu sanirati krov koji je najebao, ide i Rade sa mnom pa cemo to izrokat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju