Ostalo > Razne offtopic teme :)

Potres !!!!!

<< < (6/16) > >>

ivano_007:
Odakle vam informacija da je slovenski kamion opljačkan. Ne nalazim nigdje?

challenbeen:
Balki, ja kao član Ck i interventnog tima te razumijem, al mislim da se gore ne zna tko pije a tko plaća. Hijerarhija postoji al nitko nikoga ne doživljava... svako po svojem radi. I tako samo krenu problemi.

Ivano, apeli po fejsu...

ivano_007:
Čak organizacija nije toliko loša, nema kardinalnih grešaka, ali definitivno ima prostora za poboljšanje, prvenstveno na zapovijednoj liniji (ali to je standardno za Hrvatsku i demokraciju u nas). Ovo šta je Balki rekao za regrutacijske centre u velikim gradovima zvuči okej :icon_thumright: ovo je ispalo loše s ljudima koji su na svoju ruku dolazili, a nije se znalo ko pije ko plaća...

--- Citat: challenbeen - 31 Prosinac, 2020, 00:22:17 ---Ivano, apeli po fejsu...

--- Kraj citata ---

Ne kužim? Ko apelira kome i s kojom namjerom i za šta se apelira?
Nisam nigdi pročita tu vijest (možda je i točna), ali mi izgleda ko neki teški fake news na koju mogu samo 10-godišnjaci nasjest. Ko će opljačkat potrepštine u Glini? Neko će oružjem napast šleper da ukrade vodu? A u okolici milijun vojske, policije i svega ostalog. Možda je i istina, al ovako na prvu mi izgleda ko glupost u rangu čipiranja, istrebljenja, Bill Gatesa, štetnosti 5G mreže i slično šta se u zadnje vrijeme prosipa po društvenim mrežama :dontknow:

srunner221:
Ma ima svega da covjek ne povjeruje sta se sve radi ali ajde pustimo to, danas je novi dan i idemo dalje, ima jos mnogo ljudi kojima treba pomoc

Corector:
Uz danasnju tehnologiju, mogli su izbacit listu mjesnih zajednica, od sela oko epicentra. I recimo kontakt mjesne zajednice, i zoves i pitas kakva je situacija (trivijalna verzija, vjerujem da moze jos bolje).

S druge strane, crkva je sveprisutna i imaju skoro sve pod kontrolom, ako im je objekt jako ostecen, mogli su stavit na neku listu sto bih bio direktni pokazatelj za uzbunu u tom mjestu.

Ne ponovilo se vise, ali trebalo bi nesto poduzeti za jos brzu organizaciju u buducnosti, moglo je biti visestruko gore vrijeme vani...

Buduce profitere, "poduzetnike" u ovoj nesreci bi trebalo kamenovati, s gustom bi mu onu kapu dimnjaka spustio s 2.5m visine i napresao kroz glavu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju